Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Buren

Een conflict op het werk, in het gezin, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Dankzij deze rechtsbijstandverzekering in Buren tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Denk aan situaties als:

 • een geschil met een webwinkel
 • Geschillen na een aankoop
 • Geschillen bij een kledingwinkel
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere assuradeurs (zoals Aegon, HEMA of Reaal) en pakketten (bijv. Consument of Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteAmeland
Netnummer0519 (+31519)
Inwoners3611
Postcodes9164
WijkenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-ballum, rechtsbijstandverzekering-hollum, polis-bornwird, rechtsbijstand-holwerd, verzekeringspakket-raard en foudgum
rechtsbijstandverzekering-buren

Rechtsbijstandverzekeringen Buren vergelijken december 2021

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische medewerking in situaties van moeilijkheden in Friesland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk en Problemen inzake huur/verhuur van een 2e woning. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Buren vergelijken? Dankzij de zoekmachine zoek jij eenvoudig een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden verscheidene verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.ameland.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: ASR Verzekeringen dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk is er geen sprake van een directe algemene conclusie. Reis je veel of verhuis je vaak? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering vind je al vanaf €11. Dit loopt op tot circa €13,5 per 30 dagen. Het tarief wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, het totaalbedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De contracten lopen uiteen op kleine lettertjes, type dekking, eigen risico en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw eisen en financiële situatie. Middels de tool vergelijk jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Buren.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €15.000 tot €60.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit o.a. Fiscaal recht of Mediation. Alle modules kiezen betekent een duurder tarief. Bedenk op welke aspecten de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een lijst met alle opties. Orden ze op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Buren.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, ABN AMRO en Nowgo direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 9164.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2021 (gemeente Ameland)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: De beste juristen op uw zaak
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Gespecialiseerde juristen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Buren verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dit doe je met handige modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake tuchtzaken of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie verleent bijstand bij omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogens, en andere bezittingen. Onder andere een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Centraal beheer of Nowgo speelt bij geschillen aangaande huizen (bijv. in een wijk zoals Wijk 00). Zoals bijv. een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Buren.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze dekking kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Handige tips voor een lagere premie’

R. van Wijk, Buren (december 2021)