Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Hurdegaryp

Een botsing op zakelijk gebied, in de buurt, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door de rechtsbijstandverzekering in Hurdegaryp tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Denk aan situaties als:

 • een ontrecht hoge telefoonrekening
 • Geschillen met jouw zorgverzekeraar
 • Een meningsverschil rondom echtscheidingen
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (zoals Unive, HEMA of Interpolis) en pakketten (bijv. Consument en Medisch). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
(Net) nummer0511 (+31511)
Inwoners32077
Postcodegebied9254
BuurtenBurgum
Plaatsen in de omgevingverzekering-frieschepalen, rechtsbijstandverzekering-siegerswoude, polis-ureterp, rechtsbijstand-wijnjewoude, verzekeringspakket-olterterp en nij-beets
rechtsbijstandverzekering-hurdegaryp

Rechtsbijstandverzekeringen Hurdegaryp vergelijken juni 2024

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten in situaties van onenigheid in Friesland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als letselschade n.a.veen ongeluk of Problemen over de kinderen (scheiding). Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Hurdegaryp vergelijken? Via de vergelijker zoek je eenvoudig de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis is best complex. In de markt zijn er uiteenlopende verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.tytsjerksteradiel.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Univé dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Zo verstrekken ze bijv. proces ondersteuning of geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag mist een echt helder advies. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? In dat geval is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €11,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13,75 per 4 weken. De maandelijkse premie hangt af van gezinsgrootte, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten verschillen op voorwaarden, dekkingen, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door je specifieke vraag, en financiële situatie. Geholpen door de vergelijkingstool check je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Hurdegaryp.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. De max. vergoeding loopt van €30.000 tot €50.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over o.a. Fiscaal recht of Echtscheiding. Meer modules selecteren mondt uit in een hogere premie. Schat in op basis waarvan het risico het grootst is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met alle opties. Vergelijk ze zelf op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Hurdegaryp.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Unive, Centraal beheer of Promovendum direct online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 9254.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Tytsjerksteradiel)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: Gemiddeld cijfer: 8,0
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: De beste juristen op uw zaak
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in Hurdegaryp verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt met een aantal modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Zoals bijv. een conflict over bepaalde overeenkomsten of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking ondersteunt jou in zaken als fiscale rechten, jouw vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een meningsverschil m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze optie bij Lancyr en Interpolis is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van je huis (bijv. in wijken als Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp). Denk aan onenigheid m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Hurdegaryp.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade of medische schade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

Z. Kok, Hurdegaryp (juni 2024)