Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Tytsjerksteradiel

Een aanvaring op kantoor, met familie, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Dankzij deze rechtsbijstandverzekering in Tytsjerksteradiel wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een conflict over jouw vaarbewijs
 • Problemen met de gemeente
 • Geschillen binnen het huwelijk
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (o.a. Inshared, HEMA of Nowgo) en polissen (bijv. Vermogen of Wonen). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
Netnummer058 (+3158)
Inwoners32077
Postcodegebieden9091
BuurtenBurgum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Terneuzen, rechtsbijstandverzekering-Ten Boer, polis-Súdwest-Fryslân, verzekeringspakket-Strijen, Rechtsbijstand Stichtse Vecht en verzekeraar-Stein
rechtsbijstandverzekering-tytsjerksteradiel

Rechtsbijstandverzekeringen Tytsjerksteradiel vergelijken mei 2024

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische medewerking in situaties van onenigheid in Friesland. Een goede backup tijdens voorvallen als schade bij een ongeluk of aanrijding en Een meningsverschil rondom verbouwingen. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Tytsjerksteradiel vergelijken? Met de vergelijk tool check jij direct een goedkope verzekeringscontract. Dit type verzekering is best complex. Er zijn verscheidene verzekeringsmaatschappijen en opties. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.tytsjerksteradiel.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Nationale Nederlanden dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere financiële ondersteuning.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie hebben we geen directe algemene conclusie. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €9,25. Duurdere polissen zitten rond de €13,75 (maandelijks). De assurantiepremie wordt bepaald door gezinssituatie, het verzekerde bedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op kleine lettertjes, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is selecteer je aan de hand van jouw eisen budget en situatie. Door het vergelijk script check jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Tytsjerksteradiel.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Een keuze is zelfstandig wonend, of samenwonend met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €12.500 tot €50.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Belasting en Echtscheiding. Alle modules kiezen draait uit op een duurdere verzekering. Schat in op basis waarvan het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Online vergelijken

  Hierna vind je een pagina met alle opties. Sorteer op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Tytsjerksteradiel.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van OHRA, Lancyr of ANWB direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige verzekeringsmaatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of goedkoopste verzekeringen in regio 9091.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2024 (gemeente Tytsjerksteradiel)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: De beste juristen op uw zaak
 • Ditzo: Geen wachttijd
 • Lancyr: Gespecialiseerde juristen
 • Centraal Beheer: Voor grote en kleine geschillen
 • ABN AMRO: Professionele verzekering
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Ruime dekking

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Tytsjerksteradiel verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels zogenaamde modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake tuchtzaken of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module heeft betrekking op voorvallen als met name fiscaal recht, het vermogen, en ander waardevol bezit. Als o.a. onenigheid over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. Ditzo of Asr gaat over kwesties aangaande huizen (bijv. in een wijk als Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp). Denk hier aan een conflict bij de verkoop van een huis of advocaat in Tytsjerksteradiel.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade of medische schade waar je als fietser aan deelneemt. Een typisch voorbeeld is een conflict na een auto ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

D. Groen, Tytsjerksteradiel (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente