Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Olterterp

Een probleem op kantoor, in de buurt, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Olterterp heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een ontrecht hoge telefoonrekening
 • Problemen met een webwinkel
 • Problemen met een ambtenaar
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (denk aan Inshared, Centraal beheer en Asr) en pakketten (o.a. Werk of Medisch). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
(Regio) nummer0512 (+31512)
Inwoners29830
Postcodes9246
BuurtenGorredijk
Plaatsen in de buurtverzekering-beetsterzwaag, rechtsbijstandverzekering-bakkeveen, polis-wijnjewoude, rechtsbijstand-rottevalle, verzekeringspakket-boelenslaan en surhuisterveen
rechtsbijstandverzekering-olterterp

Rechtsbijstandverzekeringen Olterterp vergelijken december 2023

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals een conflict in Friesland. Iets onmisbaars in situaties als een conflict na een auto ongeluk en Een meningsverschil rondom verbouwingen. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Olterterp vergelijken? Met onze tool check je zonder moeite een goedkope polis. Zo’n polis is best complex. We onderscheiden verscheidene aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.opsterland.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Reaal dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Daarop is er geen sprake van een helder advies. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af vanaf €8,5. Duurdere polissen zitten rond de €12,25 (maandelijks). De prijs is afhankelijk van gezinssituatie, het afgedekte bedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De modules verschillen op kleine lettertjes, soorten dekking, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Met behulp van onze vergelijk-module vergelijk jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Olterterp.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijvoorbeeld een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €5.000 tot €50.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Inkomen of Echtscheiding. Meer modules selecteren heeft als gevolg een hogere premie. Schat in op welke manier jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met polissen. Sorteer op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Olterterp.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Iedereen kan de modules van Klaverblad, Centraal beheer of DAS gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Bekijk de beste of voordeligste polissen in de regio 9246.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Opsterland)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Ruime keuze modules
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Zelf je advocaat kiezen
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Zaken snel opgepakt
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: De beste juristen op uw zaak

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Olterterp verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake familiezaken of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis ondersteunt jou in zaken als fiscale rechten, het vermogen, en aandelen. Zoals bijv. onenigheid over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze polis bij Ditzo en Arag gaat over zaken inzake jouw huis (bijv. in buurt zoals Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen). Bijvoorbeeld een aanvaring met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Olterterp.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als (letsel)schade of medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Een kwestie kan zijn juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Met deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Een geschil om mijn werk was zo verholpen’

Familie. van Dijk, Olterterp (december 2023)