Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Westhoek

Een conflict op de zaak, met familie, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Westhoek heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Denk aan situaties als:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Een meningsverschil met de buren
 • Geschillen bij de gemeente
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (o.a. Unive, HEMA of Zekur) en dekkingen (bijv. Belasting en Wonen). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
(Regio) nummer0518 (+31518)
Bewoners10525
Postcodes9075
WijkenWest
Plaatsen in de omgevingverzekering-marrum, rechtsbijstandverzekering-nij-altoenae, polis-alde-leie, rechtsbijstand-gytsjerk, verzekeringspakket-readtsjerk en aldtsjerk
rechtsbijstandverzekering-westhoek

Rechtsbijstandverzekeringen Westhoek vergelijken juli 2024

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Friesland. Dit biedt uitkomst als het gaat om ruzie over productgarantie of Een meningsverschil m.b.t. pensioen of sociale uitkeringen. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Westhoek vergelijken? Met de vergelijk tool bekijk je gemakkelijk een betaalbare polis. Rechtsbijstand is best complex. In de markt zijn er verscheidene aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://www.waadhoeke.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Unigarant juli 2024

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie is er geen sprake van een gemiddeld antwoord. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? Dan is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €9,75. Dit loopt op tot circa €15,25 p/maand. De maandpremie wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, verzekerde bedrag en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De modules zijn onderscheidend op voorwaarden, modules, hoogte eigen risico, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw wensen, en omstandigheden. Met behulp van het vergelijk script vind jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Westhoek.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn zelfstandig wonend, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €12.500 tot €85.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over thema’s zoals Vermogen of Letselschade. Veel modules nemen heeft als gevolg een duurder tarief. Schat in op welke aspecten het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een lijst met alle opties. Orden ze op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Westhoek.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, Lancyr en ANWB direct online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande verzekeringsaanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde polis in de omgeving 9075.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Waadhoeke)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Voor vrijwel elke soort schade
 • Nationale Nederlanden: Zelf je dekkingen kiezen
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Westhoek verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met speciale modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Denk aan problematische situatie aangaande tuchtzaken of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie heeft te maken met zaken als fiscaal recht, vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. een conflict over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. Unive of DAS is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande appartementen (bijv. in een wijk zoals West, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord). Bijvoorbeeld een meningsverschil rondom jouw koopwoning of advocaat in Westhoek.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan schade in het verkeer.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Dergelijke kosten vallen vaak niet mee. Met deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

H. van der Heijden, Westhoek (juli 2024)