Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Landerd

Een botsing op het werk, in het gezin, of op de weg? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur kan in de papieren lopen. Via een rechtsbijstandverzekering in Landerd wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Aanvaringen met de Vereniging van Eigenaren
 • Geschillen aangaande een boete
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (onder andere Aegon, FBTO en DAS) en pakketten (o.a. Vermogen of Letselschade). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-landerd

Rechtsbijstandverzekeringen Landerd vergelijken december 2022

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridisch advies en ondersteuning in scenario’s van onenigheid in Noord-Brabant. Een goede backup als het gaat om een geschil met de gemeente. en Aanvaringen tijdens de oplevering van een huis. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Landerd vergelijken? Met de vergelijker zoek je snel een goede verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis is niet heel eenvoudig. We onderscheiden allerlei verzekeringsmaatschappijen en allerlei modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.landerd.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Allianz december 2022

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Hierop is er geen algemeen advies. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €9. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,5 per 30 dagen. De prijs wordt bepaald door grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen verschillen op polisvoorwaarden, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. De beste polis hangt af van jouw behoeften, en privésituatie. Met behulp van de tool check je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Landerd.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €12.500 tot €65.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit opties als Belasting of Echtscheiding. Veel modules aanzetten mondt uit in een hogere premie. Ga na waar je risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Polissen vergelijken

  Hierna vind je een pagina met aanbieders. Rangschik op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Landerd.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Inshared, FBTO en Asr eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? De gekozen maatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of laagst-geprijsde verzekeringen in regio 5374, 5410, 5411.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Landerd)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Direct online verzekeren
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Eenvoudig samenstellen
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Landerd verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van handige modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande tuchtzaken of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscale rechten, vermogens, en financiële boedel. Denk aan een meningsverschil over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module via bijv Ditzo en ANWB is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van jouw huis (bijv. in een wijk als Schaijk, Reek, Zeeland, Verspreide huizen Zeeland). Onder andere onenigheid met de huurbaas of advocaat in Landerd.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade of medische schade waar jij als autobestuurder slachtoffer van bent. Een kwestie kan zijn een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Handige tips voor een lagere premie’

D. de Ruiter, Landerd (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente