Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Boven-Leeuwen

Een tweestrijd op zakelijk gebied, in de straat, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Middels de rechtsbijstandverzekering in Boven-Leeuwen heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een kapot product met garantie
 • Geschillen over zorgtoeslagen
 • Aanvaringen over erfenissen
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (onder andere Inshared, FBTO of Promovendum) en modules (o.a. Belasting of Verkeer). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
Netnummer0487 (+31487)
Aantal inwoners18693
Postcodegebied6657
WijkenAlphen
Plaatsen in de regioverzekering-afferden, rechtsbijstandverzekering-deest, polis-winssen, rechtsbijstand-altforst, verzekeringspakket-ewijk en beuningen
rechtsbijstandverzekering-boven-leeuwen

Rechtsbijstandverzekeringen Boven-Leeuwen vergelijken april 2024

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in situaties van een conflict in Gelderland. Dit biedt uitkomst in situaties als een geschil met een webwinkel en Problemen rondom vermogensbelasting. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Boven-Leeuwen vergelijken? Via de vergelijker speur jij snel een geschikte rechtsbijstandverzekering. Het productis best complex. Er zijn velerlei verzekeraars plus modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.westmaasenwaal.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Centraal Beheer dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen helder advies. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering vind je al vanaf €11. Dit loopt op tot circa €13,75 (maandelijks). De prijs hangt af van type gezin, het totaalbedrag, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen verschillen op contractvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, hangt af van je specifieke vraag, en omstandigheden. Met behulp van de vergelijkingstool tref jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Boven-Leeuwen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €15.000 tot €65.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden o.a. Werk of Verkeer. Een groot aantal modules resulteert in een duurder tarief. Ga na op welke aspecten jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Hierna vind je een tabel met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Boven-Leeuwen.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Jij kunt een product van o.a. Unive, Ditzo en Allianz gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 6657.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente West Maas en Waal)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Uit welke modules kan ik kiezen?

Meteen jouw rechtsbijstand in Boven-Leeuwen verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van speciale modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld een conflict over ruzie met de buren of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze heeft te maken met situatie zoals fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. geschillen over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze module via Inshared en Arag kies jij voor situaties met betrekking tot jouw woning (bijv. in wijken als Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel). Denk aan een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Boven-Leeuwen.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan letselschade of medische schade waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Je kunt denken aan letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan kunnen flink oplopen. Met deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Zonder adviseur toch snel via internet een verzekering gevonden’

Mevr. van Loon, Boven-Leeuwen (april 2024)