Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering West Maas en Waal

Een tweestrijd op zakelijk gebied, in de buurt, of met de belastingdienst? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in West Maas en Waal pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • niet geleverde artikelen
 • Problemen met de belastingdienst
 • Problemen met de buren
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (als Inshared, ABN AMRO of Nowgo) en polissen (bijv. Vermogen en Medisch). Via onze specialisten lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
Regionummer0487 (+31487)
Bewoners18693
Postcodes6659
WijkenAlphen
Plaatsen in de regioverzekering-Waddinxveen, rechtsbijstandverzekering-Waalwijk, polis-Waalre, verzekeringspakket-Waadhoeke, Rechtsbijstand Vught en verzekeraar-Voorst
rechtsbijstandverzekering-west-maas-en-waal

Rechtsbijstandverzekeringen West Maas en Waal vergelijken juli 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals een conflict in Gelderland. Dit biedt uitkomst in het geval van dat iemand op jouw auto botst en Problemen over recht van overpad. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in West Maas en Waal vergelijken? Aan de hand van onze tool bekijk jij direct een goede verzekering. Een dergelijke verzekering vergt enige voorkennis. Er zijn meerdere maatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.westmaasenwaal.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over SNS pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop hebben we geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €10,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,5 p/maand. De maandelijkse premie heeft te maken met type gezin, het max. te verzekeren bedrag, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De polissen lopen uiteen op polisvoorwaarden, inhoud modules, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Geholpen door de vergelijker tref je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in West Maas en Waal.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €22.500 tot €55.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over opties als Belasting of Mediation. Veel modules aanzetten draait uit op een duurdere verzekering. Denk je in waar je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een ranglijst met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op prijs of waardering voor juridische hulp in West Maas en Waal.

 5. Afsluiten via internet

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, ABN AMRO of ING snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of voordeligste polis in de omgeving 6659.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente West Maas en Waal)

 • Unive: Online schade melden
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Professionele verzekering
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: Zaken snel opgepakt
 • ABN AMRO: Online schade melden
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: De beste juristen op uw zaak

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in West Maas en Waal verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels speciale modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Denk aan problematische situatie aangaande een aankoop of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze biedt hulp tijdens omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogen, en andere bezittingen. Onder andere geschillen met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv HEMA en DAS is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van jouw huis (bijv. in een wijk als Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel). Neem nou een conflict bij de verkoop van een huis of advocaat in West Maas en Waal.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade en/of medische schade waar jij als autobestuurder betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Met deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

H. Verhoeven, West Maas en Waal (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente