Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Losdorp

Een conflict op het werk, met de buren, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Losdorp wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een gestolen voertuig
 • Een meningsverschil over jouw 2e woning
 • Problemen tijdens de oplevering van een huis
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (denk aan Aegon, Centraal beheer en Promovendum) en polissen (onder andere Vermogen en Wonen). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteDelfzijl
Regionummer0596 (+31596)
Aantal inwoners25068
Postcodegebieden9907
BuurtschappenStad
Plaatsen in de omgevingverzekering-holwierde, rechtsbijstandverzekering-krewerd, polis-garnwerd, rechtsbijstand-niehove, verzekeringspakket-feerwerd en ezinge
rechtsbijstandverzekering-losdorp

Rechtsbijstandverzekeringen Losdorp vergelijken december 2023

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in situaties van conflicten in Groningen. Iets onmisbaars in situaties als geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto of Een meningsverschil beleggingsadvies. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Losdorp vergelijken? Middels de vergelijkingstool bekijk jij eenvoudig een goede verzekering. Dit type verzekering is best complex. Er zijn allerlei verzekering aanbieders en allerlei modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://www.delfzijl.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Zelf dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag mist een echt algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €10. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13 per maand. De maandelijkse premie hangt af van gezinssamenstelling, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen zijn onderscheidend op voorwaarden, modules, hoogte eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw wensen, en risicogebieden. Door onze vergelijk-module ontdek je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Losdorp.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €5.000 tot €65.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden opties als Inkomen of Letselschade. Veel modules nemen mondt uit in een hogere maandpremie. Ga na op welk gebied je risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met alle opties. Sorteer op premie of waardering voor juridische hulp in Losdorp.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, HEMA of Nowgo direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande maatschappij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Check de beste of goedkoopste polissen in de regio 9907.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Delfzijl)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Team van ervaren juristen
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Losdorp verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met zogenaamde modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende aankopen e.d. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake een recente aankoop of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze heeft betrekking op situatie zoals fiscale rechten, jouw vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld onenigheid over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module via bijv HEMA of Asr gaat over kwesties rondom jouw woning (bijv. in een wijk als Stad, Land, Wijk 02, Wijk 03). Zoals bijv. een aanvaring rondom jouw huurwoning of advocaat in Losdorp.
 4. Verkeer
  Betreft vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en/of letselschade waar jij als autobestuurder slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan schade in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Via deze optie heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Ruim aanbod, handige keuze filters’

D. de Leeuw, Losdorp (december 2023)