Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Ezinge

Een conflict op het werk, met familie, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Ezinge wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een geschil met een webwinkel
 • Geschillen met een beleggingsadviseur
 • Aanvaringen aangaande alimentatie
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (als Nationale Nederlanden, HEMA en Nowgo) en modules (bijv. Vermogen of Letselschade). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteWinsum
(Net) nummer0594 (+31594)
Inwoners13633
Postcodes9891
BuurtschappenWijk
Plaatsen nabijverzekering-lauwerzijl, rechtsbijstandverzekering-niehove, polis-oldehove, rechtsbijstand-lutjegast, verzekeringspakket-zuurdijk en kommerzijl
rechtsbijstandverzekering-ezinge

Rechtsbijstandverzekeringen Ezinge vergelijken juli 2024

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in situaties van een conflict in Groningen. Dit is handig tijdens voorvallen als onenigheid met de energieleverancier. of Problemen bij een restaurant. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Ezinge vergelijken? Aan de hand van de vergelijker vind jij gemakkelijk een betaalbare verzekeringscontract. Het productsluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd meerdere assuradeurs en modules. Op deze pagina kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.winsum.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: REAAL Verzekeringen dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop is er geen standaard antwoord. Koop je veel online of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €10. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14 per maand. De maandpremie wordt bepaald door gezinssituatie, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door jouw wensen, en risicogebieden. Geholpen door de vergelijkingstool check je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Ezinge.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Opties zijn alleen, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €10.000 tot €75.000.

 3. Modules selecteren

  We hebben het over opties als Consument of Letselschade. Een groot aantal modules heeft als gevolg een duurder tarief. Bedenk op welk gebied het risico het grootst is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Polissen vergelijken

  In de volgende stap tref je een ranglijst met polissen. Sorteer op premie of reviews voor juridische hulp in Ezinge.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, Ditzo of Reaal vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeraar biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Bekijk de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 9891.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Winsum)

 • Unive: Ruime dekking
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Online schade melden
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: Juristen met expertise
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Zaken snel opgepakt
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Ezinge verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dit doe je met handige modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. een aankoop of een geschil met een provider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie heeft te maken met zaken als fiscaal recht, jouw vermogen, en aandelen. Als o.a. geschillen m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv ABN AMRO of Asr gaat over kwesties met betrekking tot huizen (bijv. in buurt zoals Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03). Zoals bijv. een aanvaring bij de verkoop van een huis of advocaat in Ezinge.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade en/of medische schade waar je als scootergebruiker slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Door deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Nooit meer leven in angst’

W. Kok, Ezinge (juli 2024)