Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Delfzijl

Een botsing op zakelijk gebied, in de buurt, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Middels de rechtsbijstandverzekering in Delfzijl wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een conflict met een autogarage
 • Een meningsverschil rondom de reparatie van een auto
 • Problemen tijdens de bouw van een woning
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (als Inshared, Ditzo en Asr) en dekkingen (als Consument en Mediation). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteDelfzijl
(Net) nummer0596 (+31596)
Aantal inwoners25068
Postcodes9930
BuurtenStad
Naburige plaatsenverzekering-De Fryske Marren, rechtsbijstandverzekering-De Bilt, polis-Dantumadiel, verzekeringspakket-Dalfsen, Rechtsbijstand Culemborg en verzekeraar-Cuijk
rechtsbijstandverzekering-delfzijl

Rechtsbijstandverzekeringen Delfzijl vergelijken juni 2024

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Groningen. Een goede backup in het geval van een conflict met een webwinkel. en Aanvaringen bij de gemeente. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Delfzijl vergelijken? Aan de hand van onze tool bekijk jij snel een geschikte verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd allerlei verzekeraars plus modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.delfzijl.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Allianz polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie is er geen sprake van een helder advies. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info is er altijd risico op een geschil. Dankzij de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering begint met prijzen van €9. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,75 per 4 weken. De assurantiepremie is afhankelijk van type gezin, het max. te verzekeren bedrag, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De modules lopen uiteen op kleine lettertjes, inhoud modules, de eigen bijdrage, en de premie. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Geholpen door de vergelijker tref je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Delfzijl.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €22.500 tot €100.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden dekkingen als Consument en Medisch. Een groot aantal modules betekent hogere lasten. Schets voor jezelf op welk gebied jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een lijst met polissen. Rank zelf op kosten of score voor juridische hulp in Delfzijl.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, Centraal beheer of Allianz direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 9930, 9931, 9932, 9933, 9934.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Delfzijl)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Al vanaf €5,52 per maand
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Team van ervaren juristen
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: 24/7 advies van experts
 • Lancyr: Online schade melden
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Online schade melden
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: Professionele verzekering

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Delfzijl verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van handige modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Als o.a. een probleem m.b.t. familiezaken of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis verleent bijstand bij situatie zoals fiscaal recht, het vermogen, en ander waardevol bezit. Bijvoorbeeld geschillen over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking via Ditzo of Promovendum gaat over zaken aangaande woningen (bijv. in wijken als Stad, Land, Wijk 02, Wijk 03). Neem nou geschillen bij de verkoop van een huis of advocaat in Delfzijl.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Onder andere (letsel)schade of medische schade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

Familie. Evers, Delfzijl (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente