Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zevenhuizen

Een tweestrijd op het werk, met de buren, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Zevenhuizen heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Je kunt dan denken aan:

 • een vertraagde vlcuht
 • Een meningsverschil met de internetmaatschappij
 • Een meningsverschil over recht van overpad
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (onder andere Klaverblad, ABN AMRO of ING) en modules (zoals Inkomen en Medisch). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteZuidplas
Regionummer0594 (+31594)
Bewoners40937
Postcodegebied2760
BuurtenMoerkapelle
Plaatsen in de omgevingverzekering-gelderswoude, rechtsbijstandverzekering-benthuizen, polis-s-gravenzande, rechtsbijstand-maasdijk, verzekeringspakket-poeldijk en ter-heijde
rechtsbijstandverzekering-zevenhuizen

Rechtsbijstandverzekeringen Zevenhuizen vergelijken juli 2024

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische medewerking in het geval van moeilijkheden in Groningen. Dit is handig tijdens voorvallen als een geschil met een BOVAG-garage en Een meningsverschil over de uitkering. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Zevenhuizen vergelijken? Via de vergelijkingstool check jij direct een betaalbare verzekering. Het productlijkt best ingewikkeld. Er zijn velerlei verzekeringsmaatschappijen plus modules. Hieronder vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.zuidplas.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: ZLM afsluiten

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag mist een echt directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €9,5. Dit loopt op tot circa €12 (maandelijks). Het tarief wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen wijken van elkaar af op polisvoorwaarden, modules, het eigen risico, en de premie. Wat het beste aanbod is, selecteer je aan de hand van jouw eisen en financiële situatie. Op basis van de tool tref jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Zevenhuizen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €15.000 tot €65.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Belasting en Mediation. Een groot aantal modules resulteert in een duurder tarief. Bedenk op welke manier je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met verzekeringen. Orden ze op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Zevenhuizen.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Jij kunt een product van o.a. Klaverblad, Ditzo of Nowgo vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen partij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste polis in de omgeving 2760, 2761, 9354.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Zuidplas)

 • Unive: 150 deskundige juristen
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Ruime keuze modules
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Direct verzekerd
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Partner van de KNVB

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Wil je jouw rechtsbijstand in Zevenhuizen verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Denk aan problematische situatie aangaande familiezaken of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking biedt hulp tijdens situatie zoals fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een aanvaring over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze optie bij o.a. HEMA of Reaal kies jij voor situaties ten aanzien van huizen (bijv. in een wijk als Moerkapelle, Zevenhuizen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel). Onder andere een meningsverschil rondom jouw huurwoning of advocaat in Zevenhuizen.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade of letselschade waar je als fietser deelgenoot van bent. Een typisch voorbeeld is juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten van zo’n scheiding zijn doorgaans zeer fors. Aan de hand van deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Met een goed gevoel je leven leiden’

E. de Graaf, Zevenhuizen (juli 2024)