Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zuidplas

Een conflict op de zaak, in het gezin, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp kan in de papieren lopen. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Zuidplas wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • problemen met de boeking van een vakantie
 • Conflicten over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties
 • Aanvaringen over geleden schade
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (onder andere Inshared, FBTO of Arag) en voorwaarden (onder andere Werk of Letselschade). Op deze website is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteZuidplas
(Net) nummer0594 (+31594)
Bewoners40937
Postcodegebieden2760
BuurtschappenMoerkapelle
Plaatsen in de buurtverzekering-Zoeterwoude, rechtsbijstandverzekering-Zoetermeer, polis-Zevenaar, verzekeringspakket-Zeist, Rechtsbijstand Zeewolde en verzekeraar-Zederik
rechtsbijstandverzekering-zuidplas

Rechtsbijstandverzekeringen Zuidplas vergelijken juni 2024

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in situaties van moeilijkheden in Groningen. Iets onmisbaars in situaties als een niet geleverde bestelling en Een meningsverschil met de energieleverancier. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Zuidplas vergelijken? Aan de hand van de vergelijker vind jij gemakkelijk een geschikte rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden verscheidene verzekeringsbedrijven en modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.zuidplas.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: HEMA polis

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk hebben we geen gemiddeld antwoord. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €10. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,25 per maand. De maandelijkse premie heeft te maken met type gezin, het max. te verzekeren bedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen wijken van elkaar af op kleine lettertjes, type dekking, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. De beste polis hangt af van jouw wensen, en omstandigheden. Door het vergelijk script check je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Zuidplas.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn alleenstaand, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit schommelt tussen de €15.000 tot €50.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Fiscaal recht of Verkeer. Veel modules aanzetten betekent een duurdere verzekering. Schat in op welk gebied het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een lijst met polissen. Rangschik op premie per maand of score voor juridische hulp in Zuidplas.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van OHRA, HEMA en Promovendum direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande partij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 2760, 2761, 9354.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Zuidplas)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Geen overwacht hoge kosten
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Dagelijks aanpasbaar
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Professionele verzekering

Welke modules worden aangeboden?

Meteen jouw rechtsbijstand in Zuidplas verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met handige modules. Extra details tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent aankopen e.d. Onder andere problematische situatie aangaande een recente aankoop of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie heeft betrekking op zaken als fiscaal recht, het vermogen, en andere bezittingen. Zoals bijv. geschillen m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. Nationale Nederlanden of Reaal gaat over kwesties rondom woningen (bijv. in buurt zoals Moerkapelle, Zevenhuizen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel). Onder andere een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Zuidplas.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en/of letsel(schade) waar jij als autobestuurder deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

K. de Bruijn, Zuidplas (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente