Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Siebengewald

Een aanvaring op zakelijk gebied, met familie, of met de belastingdienst? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Dankzij een rechtsbijstandverzekering in Siebengewald tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een conflict over jouw vaarbewijs
 • Problemen beleggingsadvies
 • Een meningsverschil tijdens de oplevering van een huis
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (zoals Klaverblad, Centraal beheer of Nowgo) en polissen (o.a. Werk en Mediation). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteBergen Limburg
Regionummer0485 (+31485)
Aantal inwoners13090
Postcodegebied5853
BuurtschappenAijen
Plaatsen nabijverzekering-ledeacker, rechtsbijstandverzekering-stevensbeek, polis-westerbeek, rechtsbijstand-overloon, verzekeringspakket-oploo en sambeek
rechtsbijstandverzekering-siebengewald

Rechtsbijstandverzekeringen Siebengewald vergelijken mei 2024

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridisch advies en ondersteuning in scenario’s van een conflict in Limburg. Dat komt van pas in situaties als niet nagekomen afspraken van winkels en Geschillen met jouw zorgverzekeraar. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Siebengewald vergelijken? Dankzij de vergelijk tool check jij gemakkelijk de gewenste polis. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd allerlei assuradeurs en allerlei modules. Verderop leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.bergen.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Polis Direct pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Dit kan gaan om rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop is er geen gemiddeld antwoord. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering kan je al vinden vanaf €10,25. Kosten lopen op tot €12,25 p/maand. De maandelijkse premie hangt af van type huishouden, verzekerde bedrag en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen lopen uiteen op kleine lettertjes, type dekking, eigen risico en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door jouw eisen budget en situatie. Op basis van de tool vind jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Siebengewald.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld zelfstandig wonend, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €5.000 tot €95.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden opties als Vermogen of Medisch. Veel modules nemen betekent een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welke fronten je risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Online vergelijken

  In de volgende stap tref je een pagina met polissen. Rank zelf op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Siebengewald.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van Inshared, Ditzo of Allianz gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande maatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 5853.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2024 (gemeente Bergen Limburg)

 • Unive: Verschillende modules
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Online schade melden
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Specialisten van DAS
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Snel advies
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Dagelijks aanpasbaar
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Wil je jouw rechtsbijstand in Siebengewald verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Als o.a. problematische situatie aangaande een aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een meningsverschil over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv Inshared en Zekur gaat over kwesties inzake je woning (bijv. in buurten als Aijen, Oud-Bergen, Nieuw-Bergen, Afferden, Siebengewald, Ell, Ellerlooi). Denk hier aan onenigheid rondom jouw huurwoning of advocaat in Siebengewald.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade en/of medische schade waar jij als autobestuurder deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Via deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Tijdens een scheiding altijd voldoende hulp’

Dhr. van der Heyden, Siebengewald (mei 2024)