Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Belfeld

Een botsing op zakelijk gebied, in de buurt, of met een winkel? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Via deze rechtsbijstandverzekering in Belfeld wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • niet geleverde artikelen
 • Conflicten rondom jouw koopwoning
 • Conflicten met een ambtenaar
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere assuradeurs (denk aan Nationale Nederlanden, ABN AMRO en Asr) en modules (bijv. Belasting of Medisch). Dankzij onze adviseurs kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteVenlo
(Regio) nummer077 (+3177)
Inwoners100371
Postcodegebieden5950
BuurtenVenlo-Centrum
Naburige plaatsenverzekering-lomm, rechtsbijstandverzekering-velden, polis-steyl, rechtsbijstand-swolgen, verzekeringspakket-tegelen en maasbree
rechtsbijstandverzekering-belfeld

Rechtsbijstandverzekeringen Belfeld vergelijken april 2024

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Limburg. Dat komt van pas tijdens voorvallen als een conflict na een auto ongeluk en Problemen over de erfgrens. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Belfeld vergelijken? Met de vergelijkingstool speur jij moeiteloos een goede verzekering voor rechtsbijstand. Het productis best complex. We zien verschillende verzekering aanbieders en opties. Hieronder zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.venlo.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: BLG wonen polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van proces ondersteuning of geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop bieden wij geen directe algemene conclusie. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? In die situatie is er altijd risico op een geschil. Dankzij de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering kan je al vinden vanaf €10,75. Kosten lopen op tot €13,75 per 30 dagen. Het tarief wordt bepaald door gezinsgrootte, het totaalbedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen variëren op vergoedingen, modules, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. De beste polis hangt af van jouw behoeften, en omstandigheden. Op basis van de vergelijkingstool vind jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Belfeld.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €10.000 tot €75.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Fiscaal recht of Letselschade. Een groot aantal modules resulteert in een duurdere verzekering. Ga na op basis waarvan de nood het hoogste is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op prijs of waardering voor juridische hulp in Belfeld.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, Lancyr of Interpolis snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe aanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 5950, 5951.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Venlo)

 • Unive: Ruime dekking
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Zelf samentstellen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Belfeld verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van verschillende modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Zoals bijv. een probleem m.b.t. familiezaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis ondersteunt jou in situatie zoals fiscaal recht, het vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. onenigheid m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze dekking bij Klaverblad en Asr is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot je appartement (bijv. in een wijk als Venlo-Centrum, Venlo-Zuid, Venlo-Oost-Noord, Venlo-Noord, Venlo-Oost-Zuid, Het Ven, Blerick-Midden, Blerick-Noord, Blerick-Zuid, Vossener, Klingerberg, Hout-Blerick, Boekend, Trade-Port, Tegelen-Centrum, Op de Hei, Steyl, Velden, Lomm, Arcen, Belfeld). Onder andere onenigheid met de gemeente over jouw huis of advocaat in Belfeld.
 4. Verkeer
  We hebben het over alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Aan de hand van deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

S. Hermans, Belfeld (april 2024)