Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Ommen

Een conflict op het werk, in de buurt, of op de weg? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Ommen beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een conflict met je internetprovider
 • Problemen inzake inkomstenbelasting
 • Aanvaringen over geleverde diensten
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (o.a. Aegon, HEMA en Asr) en modules (o.a. Inkomen en Verkeer). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieOverijssel
GemeenteOmmen
(Net) nummer0529 (+31529)
Bewoners17696
Postcodes7730
BuurtenOmmen
Plaatsen in de buurtverzekering-Oldenzaal, rechtsbijstandverzekering-Oldebroek, polis-Oldambt, verzekeringspakket-Oisterwijk, Rechtsbijstand Oirschot en verzekeraar-Oegstgeest
rechtsbijstandverzekering-ommen

Rechtsbijstandverzekeringen Ommen vergelijken juni 2024

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in situaties van moeilijkheden in Overijssel. Een goede backup in het geval van ruzie over productgarantie of Problemen met de huurbaas. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Ommen vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool check je zonder moeite een goedkope verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. We onderscheiden allerlei aanbieders plus modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.ommen.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over ASR Verzekeringen dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag mist een echt standaard antwoord. Zit je veel in de auto of verhuis je vaak? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering kan je al vinden vanaf €8. Duurdere polissen zitten rond de €13 per 30 dagen. De prijs is afhankelijk van gezinsgrootte, het verzekerde bedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen wijken van elkaar af op kleine lettertjes, soorten dekking, hoogte eigen risico, en de hoogte van de uitkering. De beste polis hangt af van jouw behoeften, budget en situatie. Door het vergelijk script check je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Ommen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €15.000 tot €80.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over bijv. Inkomen en Wonen. Veel modules aanzetten draait uit op een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welke fronten de nood het hoogste is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een ranglijst met verzekeringen. Rank zelf op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Ommen.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Klaverblad, Centraal beheer en DAS snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 7730, 7731, 7732.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Ommen)

 • Unive: Verschillende modules
 • Inshared: Team van ervaren juristen
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Zaken snel opgepakt
 • Lancyr: Online schade melden
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Direct verzekerd
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Ommen verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot tuchtzaken of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Onder andere een meningsverschil m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module via bijv OHRA of Nowgo kies jij voor situaties inzake woningen (bijv. in een wijk zoals Ommen, Arrien, Beerze, Beerzerveld, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt, Tharen). Onder andere onenigheid rondom jouw koopwoning of advocaat in Ommen.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en/of letsel(schade) waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Goede ondersteuning bij problemen’

B. Koning, Ommen (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente