Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Eijsden

Een conflict op de zaak, met de buren, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Aan de hand van deze rechtsbijstandverzekering in Eijsden heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Je kunt dan denken aan:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Problemen m.b.t. koop/verkoop van een 2e woning
 • Problemen met overheidsinstanties
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (denk aan Nationale Nederlanden, HEMA of Promovendum) en modules (zoals Belasting en Wonen). Via onze specialisten lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteEijsden-Margraten
Regionummer043 (+3143)
Inwoners25123
Postcodegebied6245
BuurtschappenEijsden
Plaatsen nabijverzekering-bunde, rechtsbijstandverzekering-moorveld, polis-ulestraten, rechtsbijstand-puth, verzekeringspakket-maastricht-airport en spaubeek
rechtsbijstandverzekering-eijsden

Rechtsbijstandverzekeringen Eijsden vergelijken maart 2024

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in scenario’s van conflicten in Limburg. Dit is handig als het gaat om schade aan een geparkeerde auto en Geschillen over een overeenkomst die u als consument sluit. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Eijsden vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool bekijk jij zonder moeite een goedkope verzekering. Een dergelijke verzekering is best complex. We zien verscheidene aanbieders en allerlei modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.eijsden-margraten.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: De Goudse maart 2024

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie hebben we geen standaard antwoord. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? Dan is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €10. Dit loopt op tot circa €12,75 per 4 weken. De prijs hangt af van type huishouden, het max. te verzekeren bedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen verschillen op kleine lettertjes, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jouw eisen en privésituatie. Middels het vergelijk script check je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Eijsden.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit schommelt tussen de €22.500 tot €55.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Vermogen en Verkeer. Veel modules nemen betekent een hogere premie. Schets voor jezelf op welk gebied het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een pagina met aanbieders. Rangschik op premie per maand of score voor juridische hulp in Eijsden.

 5. Regel de overstap

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van Unive, HEMA en Promovendum direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen aanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Raadpleeg de beste of voordeligste verzekeringen in regio 6245.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Eijsden-Margraten)

 • Unive: Verschillende modules
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: 24/7 advies van experts
 • Nationale Nederlanden: Onbeperkt advies bij beginnend conflict
 • Aegon: Direct online verzekeren
 • OHRA: Gespecialiseerde juristen
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: Gespecialiseerde juristen
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Wil je jouw rechtsbijstand in Eijsden verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van verschillende modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Denk aan geschillen met betrekking tot vermeende schade of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis ondersteunt jou in zaken als fiscale rechten, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Bijvoorbeeld een conflict met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze dekking bij Lancyr of DAS speelt bij geschillen inzake huizen (bijv. in buurten als Eijsden, Gronsveld, Margraten, Cadier en Keer, Sint Geertruid, Mheer – Noorbeek). Denk hier aan een aanvaring met de verhuurder of advocaat in Eijsden.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade en/of medische schade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Op een voordelige manier juridische bijstand’

F. van de Brink, Eijsden (maart 2024)