Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Eijsden-Margraten

Een tweestrijd op de zaak, met familie, of met een winkel? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Middels een rechtsbijstandverzekering in Eijsden-Margraten tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Denk aan situaties als:

 • schade bij een ongeluk of aanrijding
 • Problemen met een school
 • Problemen in de familiesfeer
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (als OHRA, Ditzo en Asr) en pakketten (o.a. Fiscaal recht en Verkeer). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteEijsden-Margraten
Regionummer043 (+3143)
Inwoners25123
Postcodegebied6251
WijkenEijsden
Plaatsen in de buurtverzekering-Duiven, rechtsbijstandverzekering-Druten, polis-Dronten, verzekeringspakket-Drimmelen, Rechtsbijstand Drechterland en verzekeraar-Dordrecht
rechtsbijstandverzekering-eijsden-margraten

Rechtsbijstandverzekeringen Eijsden-Margraten vergelijken juli 2024

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals onenigheid in Limburg. Een goede backup als het gaat om schade aan een geparkeerde auto of Problemen met de internetmaatschappij. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Eijsden-Margraten vergelijken? Middels de vergelijker bekijk jij snel een goedkope rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand is best complex. We onderscheiden meerdere aanbieders en opties. Op deze pagina vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.eijsden-margraten.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Klaverblad polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om rechtstreeks advies of financiële middelen.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop bieden wij geen standaard antwoord. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €9,5. Kosten lopen op tot €12,5 per maand. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. gezinsgrootte, het totaalbedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De contracten wijken van elkaar af op kleine lettertjes, type dekking, hoogte eigen risico, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw wensen, budget en situatie. Door de tool zoek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Eijsden-Margraten.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Een keuze is alleen, of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Dit varieert van €7.500 tot €60.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Vermogen en Letselschade. Alle modules kiezen resulteert in een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke aspecten het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een overzicht met mogelijkheden. Rangschik op premie of waardering voor juridische hulp in Eijsden-Margraten.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als OHRA, Ditzo en Asr eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? De toekomstige verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Ontdek de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 6251, 6252.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Eijsden-Margraten)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Voor grote en kleine geschillen
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Beste koop Consumentenbond (2018)
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Partner van de KNVB

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in Eijsden-Margraten verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met speciale modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom de rechten van consumenten. Als o.a. geschillen met betrekking tot familiezaken of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en aandelen. Denk aan een meningsverschil over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module bij Centraal beheer of Zekur speelt bij geschillen aangaande je huis (bijv. in wijken als Eijsden, Gronsveld, Margraten, Cadier en Keer, Sint Geertruid, Mheer – Noorbeek). Neem nou onenigheid bij de verkoop van een huis of advocaat in Eijsden-Margraten.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Onder andere (letsel)schade en/of medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Een typisch voorbeeld is een gestolen voertuig.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Door deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Altijd met een goed gevoel de deur uit’

T. Molenaar, Eijsden-Margraten (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente