Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Heesch

Een botsing op kantoor, met familie, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Aan de hand van een rechtsbijstandverzekering in Heesch tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een online aankoop die niet wordt bezorgd
 • Een meningsverschil rondom de reparatie van een auto
 • Een meningsverschil over geleverde diensten
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (denk aan Unive, HEMA of ANWB) en voorwaarden (bijv. Werk of Letselschade). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBernheze
Netnummer0412 (+31412)
Inwoners29880
Postcodes5384
BuurtschappenVorstenbosch
Plaatsen in de buurtverzekering-reek, rechtsbijstandverzekering-zeeland, polis-schaijk, rechtsbijstand-megen, verzekeringspakket-herpen en ravenstein
rechtsbijstandverzekering-heesch

Rechtsbijstandverzekeringen Heesch vergelijken maart 2024

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische medewerking in het geval van onenigheid in Noord-Brabant. Iets onmisbaars ten tijde van een geschil m.b.t jouw rijbewijs of Geschillen over een erfenis. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Heesch vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool bekijk jij direct een geschikte verzekering voor rechtsbijstand. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden verscheidene verzekeringsbedrijven plus modules. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.bernheze.org/.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: ING afsluiten

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. hulpverlening of in de vorm van geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop is er geen algemeen advies. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is er altijd risico op een geschil. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering vind je al vanaf €11,5. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12,5 per 4 weken. De premie is afhankelijk van grootte van het gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op polisvoorwaarden, modules, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jouw behoeften, en financiële situatie. Via de tool vind jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Heesch.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €20.000 tot €65.000.

 3. Bepaal modules

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Consument of Verkeer. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een duurder tarief. Schets voor jezelf op basis waarvan het risico het grootst is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een lijst met polissen. Sorteer op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Heesch.

 5. Online afsluiten

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van Aegon, Lancyr en Reaal gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande partij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 5384.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Bernheze)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Team van ervaren juristen
 • Klaverblad: Zaken snel opgepakt
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: Direct online verzekeren
 • DAS: Voor vrijwel elke soort schade
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: De beste juristen op uw zaak

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Heesch verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van speciale modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Als o.a. problematische situatie aangaande vermeende schade of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis biedt hulp tijdens omstandigheden rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een conflict over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze bij FBTO en ING speelt bij geschillen rondom je appartement (bijv. in buurten als Vorstenbosch, Heesch, Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vinkel). Zoals bijv. geschillen rondom jouw koopwoning of advocaat in Heesch.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en medische schade waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Je kunt denken aan dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Ook handig bij problemen rondom een aankoop’

U. Peters, Heesch (maart 2024)