Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Bernheze

Een botsing op kantoor, in de buurt, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Bernheze heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • strafzaken in het verkeer
 • Aanvaringen met een uitkeringsinstantie
 • Conflicten binnen het huwelijk
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere partijen (onder andere Aegon, HEMA en ING) en polissen (o.a. Werk en Wonen). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBernheze
(Regio) nummer0413 (+31413)
Bewoners29880
Postcodegebieden5471
WijkenVorstenbosch
Naburige plaatsenverzekering-Bergen Noord-Holland, rechtsbijstandverzekering-Bergen Limburg, polis-Bergeijk, verzekeringspakket-Berg en Dal, Rechtsbijstand Beesel en verzekeraar-Beemster
rechtsbijstandverzekering-bernheze

Rechtsbijstandverzekeringen Bernheze vergelijken april 2024

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridisch advies en ondersteuning in het geval van ruzies en problemen in Noord-Brabant. Dit is handig in situaties als strafzaken in het verkeer of Aanvaringen over jouw 2e woning. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Bernheze vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine bekijk je zonder moeite de gewenste polis. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er verschillende assuradeurs plus modules. Op onze site leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://www.bernheze.org/.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Europeesche rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in het geval van een conflict. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie mist een echt gemiddeld antwoord. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €11. Kosten lopen op tot €12 per maand. De maandelijkse premie hangt af van grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De polissen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, modules, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Door de tool ontdek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Bernheze.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijv. alleen, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €30.000 tot €55.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Werk en Medisch. Een groot aantal modules betekent een hogere maandpremie. Schets voor jezelf waar je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een ranglijst met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op premie per maand of score voor juridische hulp in Bernheze.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van Unive, Ditzo of Arag vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande aanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of goedkoopste in jouw regio 5471, 5472.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Bernheze)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: 24/7 advies van experts
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Gespecialiseerde juristen
 • Centraal Beheer: Gemakkelijk online afsluiten
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Gespecialiseerde juristen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Bernheze verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van handige modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Denk aan geschillen met betrekking tot een contract of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens voorvallen als met name fiscaal recht, vermogens, en financiële boedel. Als o.a. onenigheid m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. HEMA en Zekur speelt bij geschillen inzake woningen (bijv. in een wijk zoals Vorstenbosch, Heesch, Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vinkel). Denk aan een conflict rondom jouw koopwoning of advocaat in Bernheze.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en letselschade waar je als fietser betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn een gestolen voertuig.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan kunnen flink oplopen. Door deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

D. Vermeulen, Bernheze (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente