Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Beers

Een probleem op de zaak, met de buren, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Beers tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een tegenpartij die schade op jou verhaald
 • Problemen met de woningstichting
 • Een meningsverschil met een ambtenaar
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (denk aan OHRA, Centraal beheer en Asr) en pakketten (als Werk en Letselschade). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCuijk
(Net) nummer0485 (+31485)
Bewoners24608
Postcodegebied5437
BuurtschappenCuijk
Plaatsen in de regioverzekering-vianen, rechtsbijstandverzekering-katwijk, polis-venhorst, rechtsbijstand-odiliapeel, verzekeringspakket-de-mortel en elsendorp
rechtsbijstandverzekering-beers

Rechtsbijstandverzekeringen Beers vergelijken juli 2024

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning tijdens taferelen zoals een conflict in Noord-Brabant. Dit biedt uitkomst in situaties als een geschil met een webwinkel of Problemen rondom aankoop van een huis. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Beers vergelijken? Middels onze tool zoek je eenvoudig een goedkope verzekering. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er verscheidene verzekeringsmaatschappijen en modules. Hieronder kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.cuijk.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: ZLM afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen directe algemene conclusie. Koop je veel online of verhuis je vaak? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €8,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12 p/maand. De maandpremie wordt bepaald door grootte van het gezin, het totaalbedrag, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De contracten lopen uiteen op kleine lettertjes, modules, hoogte eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door jouw behoeften, en omstandigheden. Met behulp van de vergelijker ontdek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Beers.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Opties zijn zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €17.500 tot €55.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor bijv. Vermogen en Letselschade. Alle modules kiezen heeft als gevolg een hogere premie. Schets voor jezelf waar de nood het hoogste is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met polissen. Sorteer op prijs of reviews voor juridische hulp in Beers.

 5. Afsluiten via internet

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Unive, HEMA of Allianz eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? De gekozen verzekeraar kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of juist de goedkoopste in jouw regio 5437.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Cuijk)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Gespecialiseerde juristen
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Gemakkelijk online afsluiten

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Beers verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van verschillende modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Neem nou een conflict over tuchtzaken of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking verleent bijstand bij omstandigheden rondom fiscale rechten, het vermogen, en ander waardevol bezit. Zoals bijv. een meningsverschil inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze optie via HEMA en Promovendum is relevant tijdens gebeurtenissen inzake woningen (bijv. in buurten als Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden). Denk aan een aanvaring m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Beers.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade en medische schade waar je als scootergebruiker slachtoffer van bent. Je kunt denken aan het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Middels deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Voordelig een rechtszaak voeren’

L. van Loon, Beers (juli 2024)