Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Cuijk

Een aanvaring op de zaak, in het gezin, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp kan erg duur zijn. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Cuijk heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Denk aan situaties als:

 • een geschil met een provider
 • Geschillen m.b.t. kindgebonden budget
 • Aanvaringen aangaande alimentatie
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (zoals Inshared, Lancyr of Asr) en dekkingen (o.a. Inkomen en Wonen). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCuijk
(Net) nummer0485 (+31485)
Aantal inwoners24608
Postcodes5430
WijkenCuijk
Plaatsen nabijverzekering-Coevorden, rechtsbijstandverzekering-Castricum, polis-Capelle aan den IJssel, verzekeringspakket-Buren, Rechtsbijstand Bunschoten en verzekeraar-Bunnik
rechtsbijstandverzekering-cuijk

Rechtsbijstandverzekeringen Cuijk vergelijken juli 2024

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten in het geval van conflicten in Noord-Brabant. Dat komt van pas in situaties als een vertraagde vlcuht en Een meningsverschil binnen de buurt. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Cuijk vergelijken? Middels de vergelijkingstool vind je eenvoudig een goedkope rechtsbijstandverzekering. Het productvergt enige voorkennis. In de markt zijn er meerdere verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.cuijk.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Interpolis rechtsbijstandverzekering

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,75 per 4 weken. De prijs wordt bepaald door gezinssamenstelling, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen variëren op polisvoorwaarden, soorten dekking, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jouw behoeften, budget en situatie. Geholpen door onze vergelijk-module check jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Cuijk.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleen, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit schommelt tussen de €12.500 tot €60.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We hebben het over o.a. Consument en Wonen. Een groot aantal modules betekent hogere lasten. Bedenk waar het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met polissen. Rank zelf op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Cuijk.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Je kan producten van maatschappijen als Aegon, FBTO of Asr eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe maatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of voordeligste in jouw regio 5430, 5431, 5432.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Cuijk)

 • Unive: Direct online verzekeren
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: Professionele verzekering
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Geen overwacht hoge kosten
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Professionele verzekering

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Cuijk verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van handige modules. Hoe dat werkt kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Onder andere een probleem m.b.t. bepaalde overeenkomsten of een geschil met een provider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module heeft te maken met alles rondom fiscale rechten, je vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze module via bijv ABN AMRO en Reaal speelt bij geschillen met betrekking tot appartementen (bijv. in buurten als Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden). Bijvoorbeeld een aanvaring rondom jouw huurwoning of advocaat in Cuijk.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade of medische schade waar jij als autobestuurder slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is een gestolen voertuig.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Met deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Snel rechtshulp inschakelen zonder hoge kosten’

S. Willemsen, Cuijk (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente