Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Nibbixwoud

Een botsing op kantoor, in de buurt, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is voor veel mensen onbetaalbaar. Middels de rechtsbijstandverzekering in Nibbixwoud pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een meningsverschil over de reparatie van jouw auto
 • Problemen rondom jouw koopwoning
 • Aanvaringen tijdens de oplevering van een huis
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (onder andere Aegon, HEMA en Asr) en modules (zoals Inkomen en Mediation). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteMedemblik
Regionummer0229 (+31229)
Aantal inwoners43725
Postcodegebieden1688
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-zwaagdijk-west, rechtsbijstandverzekering-zwaagdijk-oost, polis-midwoud, rechtsbijstand-lambertschaag, verzekeringspakket-oostwoud en twisk
rechtsbijstandverzekering-nibbixwoud

Rechtsbijstandverzekeringen Nibbixwoud vergelijken juli 2024

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische medewerking rondom omstandigheden van moeilijkheden in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst als het gaat om dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk of Een meningsverschil over erfenissen. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Nibbixwoud vergelijken? Dankzij de vergelijk tool bekijk je gemakkelijk de gewenste polis. Het productlijkt best ingewikkeld. Er zijn verscheidene verzekering aanbieders en allerlei modules. Verderop kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.medemblik.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Huis In Eén Verzekeringen polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Ze bieden je onder andere rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag mist een echt directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €11,25. Dit loopt op tot circa €13 (maandelijks). Het tarief wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, het verzekerde bedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op voorwaarden, inhoud modules, eigen risico en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en omstandigheden. Via de vergelijkingstool check je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Nibbixwoud.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €5.000 tot €60.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Werk of Mediation. Meer modules selecteren heeft als gevolg een duurdere verzekering. Schets voor jezelf op basis waarvan jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een ranglijst met aanbieders. Vergelijk ze zelf op prijs of score voor juridische hulp in Nibbixwoud.

 5. Direct afsluiten

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, Ditzo en ING snel online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe maatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste en/of de goedkoopste polis in de omgeving 1688.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Medemblik)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Ruime keuze modules
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Team van ervaren juristen
 • OHRA: Geen overwacht hoge kosten
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Goede beoordeling

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Nibbixwoud verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat werkt met verschillende modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Denk aan een conflict met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis bij Unive en Allianz kies jij voor situaties met betrekking tot je appartement (bijv. in buurten als Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk). Neem nou een meningsverschil met de huurbaas of advocaat in Nibbixwoud.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en medische schade waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Een kwestie kan zijn een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Met deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Een geschil om mijn werk was zo verholpen’

K. van der Laan, Nibbixwoud (juli 2024)