Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Petten

Een probleem op kantoor, in het gezin, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Petten tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Je kunt dan denken aan:

 • een conflict met je internetprovider
 • Geschillen met de gemeente
 • Een meningsverschil met de glazenwasser
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (onder andere Inshared, FBTO en Promovendum) en polissen (o.a. Vermogen en Echtscheiding). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-petten

Rechtsbijstandverzekeringen Petten vergelijken april 2024

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming in het geval van ruzies en problemen in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst als het gaat om een conflict met een webwinkel. of Geschillen met een school. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Petten vergelijken? Dankzij de zoekmachine vind je gemakkelijk een geschikte verzekeringscontract. Het productis best complex. Er zijn verschillende aanbieders plus modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.schagen.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Bovag rechtsbijstandverzekering

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie is er geen algemeen advies. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting is er altijd risico op een geschil. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €11,25. Duurdere polissen zitten rond de €13,25 per 4 weken. De prijs is afhankelijk van type huishouden, het verzekerde bedrag, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen variëren op voorwaarden, inhoud modules, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Middels onze vergelijk-module vergelijk je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Petten.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn alleenstaand, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €15.000 tot €75.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over bijv. Vermogen en Echtscheiding. Alle modules kiezen draait uit op een hogere premie. Schets voor jezelf waar jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een tabel met polissen. Rangschik op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Petten.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, ABN AMRO of Asr snel online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe verzekeringsaanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 1755.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Schagen)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: De beste juristen op uw zaak
 • Aegon: Hoge klantwaardering
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Petten verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met zogenaamde modules. Aanvullende info lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Neem nou geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, vermogen, en aandelen. Neem nou een meningsverschil over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze module via bijv Nationale Nederlanden en Promovendum is relevant tijdens gebeurtenissen rondom appartementen (bijv. in buurten als Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe). Zoals bijv. geschillen m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Petten.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade en/of medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Met deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Tijdens een scheiding altijd voldoende hulp’

B. Vermeulen, Petten (april 2024)