Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zuiderwoude

Een conflict op het werk, in het gezin, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Aan de hand van deze rechtsbijstandverzekering in Zuiderwoude heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto
 • Conflicten rondom jouw arbeidscontract
 • Een meningsverschil inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders (als Aegon, Lancyr en ING) en dekkingen (bijv. Inkomen of Mediation). Met onze tools kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWaterland
(Regio) nummer020 (+3120)
Inwoners17304
Postcodegebied1153
BuurtschappenMonnickendam
Naburige plaatsenverzekering-katwoude, rechtsbijstandverzekering-monnickendam, polis-edam, rechtsbijstand-duivendrecht, verzekeringspakket-volendam en den-ilp
rechtsbijstandverzekering-zuiderwoude

Rechtsbijstandverzekeringen Zuiderwoude vergelijken juni 2024

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking rondom omstandigheden van een conflict in Noord-Holland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen en Problemen na een aankoop. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Zuiderwoude vergelijken? Via de zoekmachine speur jij zonder moeite een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er velerlei assuradeurs en allerlei modules. Op onze site vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.waterland.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Avéro Achmea dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Ze bieden je onder andere rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €8,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12,5 per 4 weken. Het tarief hangt af van grootte van het gezin, verzekerde bedrag en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten variëren op contractvoorwaarden, soorten dekking, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Middels de tool vind jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Zuiderwoude.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijv. zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. De max. vergoeding loopt van €7.500 tot €80.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit o.a. Werk of Echtscheiding. Een groot aantal modules heeft als gevolg een duurder tarief. Denk je in op welke fronten het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Polissen vergelijken

  Hierna vind je een lijst met polissen. Rangschik op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Zuiderwoude.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. OHRA, ABN AMRO en Asr gemakkelijk online afsluiten. Ga je overstappen? De aanstaande maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 1153.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Waterland)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Ruime keuze modules
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Binnen 5 minuten online geregeld
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Online schade melden
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Zuiderwoude verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van handige modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Denk aan geschillen met betrekking tot een contract of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module verleent bijstand bij situatie zoals fiscaal recht, vermogen, en financiële boedel. Neem nou een aanvaring over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Ditzo en Zekur kies jij voor situaties ten aanzien van appartementen (bijv. in een wijk als Monnickendam, Katwoude, Marken, Broek in Waterland, Ilpendam, Watergang). Denk hier aan een aanvaring rondom jouw koopwoning of advocaat in Zuiderwoude.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als (letsel)schade en medische schade waar je als fietser deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze optie heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

C. Bos, Zuiderwoude (juni 2024)