Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Stadskanaal

Een botsing op kantoor, in het gezin, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Door deze rechtsbijstandverzekering in Stadskanaal tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • problemen met de boeking van een vakantie
 • Een meningsverschil met de Vereniging van Eigenaren
 • Een meningsverschil over een verkeersboete
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (als Aegon, Lancyr en Nowgo) en modules (zoals Vermogen of Verkeer). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteStadskanaal
Netnummer0599 (+31599)
Aantal inwoners32621
Postcodegebieden9500
BuurtenStadskanaal
Plaatsen nabijverzekering-Peel en Maas, rechtsbijstandverzekering-Papendrecht, polis-Overbetuwe, verzekeringspakket-Oudewater, Rechtsbijstand Ouder-Amstel en verzekeraar-Oude IJsselstreek
rechtsbijstandverzekering-stadskanaal

Rechtsbijstandverzekeringen Stadskanaal vergelijken juni 2024

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals conflicten in Groningen. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als problemen met de annulering van vakanties of Problemen over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Stadskanaal vergelijken? Met de vergelijker check jij gemakkelijk de gewenste verzekering. Zo’n polis vergt enige voorkennis. Je vindt altijd verscheidene verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.stadskanaal.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Delta Lloyd polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €8,5. Duurdere polissen zitten rond de €12,75 (maandelijks). De maandpremie wordt bepaald door gezinsgrootte, het afgedekte bedrag, en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten variëren op voorwaarden, modules, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door jouw eisen en risicogebieden. Via de vergelijker check jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Stadskanaal.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. De max. vergoeding loopt van €25.000 tot €95.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Inkomen of Echtscheiding. Veel modules nemen heeft als gevolg een duurdere verzekering. Denk je in op basis waarvan je risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een ranglijst met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op premie of score voor juridische hulp in Stadskanaal.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Lancyr of DAS gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande verzekeraar kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Check de beste of goedkoopste in jouw regio 9500, 9501, 9502, 9503.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Stadskanaal)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: De beste juristen op uw zaak
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Ruime dekking
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Geen overwacht hoge kosten
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Ruime dekking

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Stadskanaal verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit kan middels verschillende modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande een contract of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie heeft te maken met zaken als fiscale rechten, het vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. geschillen met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. Nationale Nederlanden of Asr gaat over zaken met betrekking tot je huis (bijv. in een wijk zoals Stadskanaal, Musselkanaal, Onstwedde, Mussel, Alteveer). Denk hier aan een meningsverschil met de gemeente over jouw huis of advocaat in Stadskanaal.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Neem nou (letsel)schade of medische schade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

M. van de Berg, Stadskanaal (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente