Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Beijerland

Een aanvaring op de zaak, in de buurt, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Nieuw-Beijerland heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Denk aan situaties als:

 • een vertraagde vlcuht
 • Problemen over een erfenis
 • Problemen over geleden schade
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (o.a. Inshared, Centraal beheer en Promovendum) en pakketten (onder andere Werk of Medisch). Via deze site vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKorendijk
Regionummer0186 (+31186)
Inwoners10825
Postcodes3264
BuurtenNieuw-Beijerland
Plaatsen in de regioverzekering-ooltgensplaat, rechtsbijstandverzekering-achthuizen, polis-oude-tonge, rechtsbijstand-melissant, verzekeringspakket-ouddorp en goedereede
rechtsbijstandverzekering-nieuw-beijerland

Rechtsbijstandverzekeringen Nieuw-Beijerland vergelijken april 2024

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in scenario’s van conflicten in Zuid-Holland. Dat komt van pas in het geval van juridische hulp en advies bij (letsel)schade of Een meningsverschil rondom jouw huurwoning. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Nieuw-Beijerland vergelijken? Via de vergelijkingstool speur je moeiteloos de gewenste verzekering. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. In de markt zijn er allerlei assuradeurs en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.korendijk.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: InShared pakket

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop hebben we geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? In die situatie is de kans op een conflict groter. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €11,75. Dit loopt op tot circa €13,25 p/maand. De prijs heeft te maken met gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De modules wijken van elkaar af op voorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar jouw wensen, en risicogebieden. Door het vergelijk script vergelijk je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Nieuw-Beijerland.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Een keuze is zelfstandig wonend, of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €7.500 tot €75.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Fiscaal recht en Medisch. Meer modules selecteren draait uit op een duurdere verzekering. Schets voor jezelf op welke aspecten je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met verzekeringen. Rangschik op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Nieuw-Beijerland.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, FBTO of Asr direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen verzekeringsaanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste of voordeligste polis in de omgeving 3264.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Korendijk)

 • Unive: Beoordeeld met een 8.0
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: Team van ervaren juristen
 • HEMA: Zelf je dekkingen kiezen
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Team van ervaren juristen
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Welke modules worden aangeboden?

Wil je jouw rechtsbijstand in Nieuw-Beijerland verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels zogenaamde modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Als o.a. geschillen met betrekking tot bepaalde overeenkomsten of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscale rechten, je vermogen, en andere bezittingen. Neem nou geschillen over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze keuze via Centraal beheer en Promovendum gaat over zaken betreffende appartementen (bijv. in een wijk zoals Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland). Neem nou geschillen met de huurbaas of advocaat in Nieuw-Beijerland.
 4. Verkeer
  Dit gaat over gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan letselschade en medische schade waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Je moet dan denken aan een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Middels deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Zonder adviseur toch snel via internet een verzekering gevonden’

U. Groen, Nieuw-Beijerland (april 2024)