Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Achthuizen

Een aanvaring op kantoor, in het gezin, of op de weg? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Via de rechtsbijstandverzekering in Achthuizen wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een kapot product met garantie
 • Problemen met de belastingdienst
 • Conflicten over een contract
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (onder andere Klaverblad, Lancyr en Allianz) en modules (onder andere Consument of Verkeer). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Regionummer0187 (+31187)
Bewoners48321
Postcodegebieden3256
WijkenGoedereede
Plaatsen in de omgevingverzekering-ouddorp, rechtsbijstandverzekering-goedereede, polis-stellendam, rechtsbijstand-nieuwe-tonge, verzekeringspakket-herkingen en melissant
rechtsbijstandverzekering-achthuizen

Rechtsbijstandverzekeringen Achthuizen vergelijken april 2024

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals onenigheid in Zuid-Holland. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als problemen met de boeking van een vakantie en Aanvaringen met de fiscus. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Achthuizen vergelijken? Dankzij onze tool bekijk jij zonder moeite een betaalbare verzekeringscontract. Zo’n polis vergt enige voorkennis. We onderscheiden meerdere verzekeringsbedrijven plus modules. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.goeree-overflakkee.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Huis In Eén Verzekeringen pakket

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Dit kan gaan om rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt helder advies. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? Dan is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €11,5. Kosten lopen op tot €13,5 per 30 dagen. De maandpremie is afhankelijk van type huishouden, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen wijken van elkaar af op polisvoorwaarden, type dekking, het eigen risico, en de premie. De beste polis kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Met behulp van de vergelijkingstool vind je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Achthuizen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €7.500 tot €60.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit o.a. Vermogen of Medisch. Een groot aantal modules mondt uit in een duurder tarief. Schat in op welke manier het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een overzicht met mogelijkheden. Rangschik op kosten p/maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Achthuizen.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, Ditzo of Zekur direct online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe assuradeur kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 3256.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Goeree-Overflakkee)

 • Unive: Direct online verzekeren
 • Inshared: De beste juristen op uw zaak
 • Klaverblad: 24/7 advies van experts
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Ruime dekking
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Achthuizen verzekeren? Deze polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met handige modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consument gerelateerde zaken. Neem nou een probleem m.b.t. vermeende schade of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie ondersteunt jou in situatie zoals fiscale rechten, vermogens, en ander waardevol bezit. Denk aan een conflict over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. Centraal beheer en Arag speelt bij geschillen betreffende je appartement (bijv. in wijken als Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen). Denk hier aan een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Achthuizen.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. (letsel)schade en/of medische schade waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Een typisch voorbeeld is dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Handige tips voor een lagere premie’

F. van der Veen, Achthuizen (april 2024)