Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering De Lier

Een conflict met collega’s, in het gezin, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in De Lier wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een vertraagde vlcuht
 • Aanvaringen na een ongeluk in het verkeer
 • Conflicten bij een restaurant
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (zoals Nationale Nederlanden, Ditzo of Zekur) en polissen (bijv. Inkomen of Wonen). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestland
Regionummer0174 (+31174)
Bewoners104960
Postcodes2678
BuurtenNaaldwijk
Plaatsen in de buurtverzekering-honselersdijk, rechtsbijstandverzekering-naaldwijk, polis-bleiswijk, rechtsbijstand-schipluiden, verzekeringspakket-bergschenhoek en berkel-en-rodenrijs
rechtsbijstandverzekering-de-lier

Rechtsbijstandverzekeringen De Lier vergelijken juli 2024

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van moeilijkheden in Zuid-Holland. Dit biedt uitkomst in het geval van een tegenpartij die schade op jou verhaald en Problemen over de erfgrens. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in De Lier vergelijken? Aan de hand van onze tool zoek je zonder moeite een betaalbare polis. Rechtsbijstand is best complex. In de markt zijn er meerdere assuradeurs en opties. Op onze site zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.gemeentewestland.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Reaal afsluiten

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere rechtstreeks advies of financiële middelen.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop hebben we geen directe algemene conclusie. Zit je veel in het verkeer of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af vanaf €8,5. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12,5 (maandelijks). De assurantiepremie wordt bepaald door type huishouden, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Via het vergelijk script vergelijk je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in De Lier.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleen, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €25.000 tot €75.000.

 3. Bepaal modules

  Je hebt de keuze uit thema’s zoals Vermogen en Echtscheiding. Veel modules aanzetten mondt uit in hogere lasten. Denk je in waar jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met mogelijkheden. Orden ze op kosten p/maand of score voor juridische hulp in De Lier.

 5. Regel de overstap

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, HEMA of Asr gemakkelijk online afsluiten. Ga je overstappen? De toekomstige maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of voordeligste polis in de omgeving 2678.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Westland)

 • Unive: Ruime keuze modules
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Voor grote en kleine geschillen
 • OHRA: Gespecialiseerde juristen
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: Gespecialiseerde juristen
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Online schade melden
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Snel jouw rechtsbijstand in De Lier verzekeren? Deze polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van handige modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consumentenproducten. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake familiezaken of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscale rechten, jouw vermogen, en financiële boedel. Onder andere geschillen inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze polis bij Unive en Allianz gaat over kwesties ten aanzien van je huis (bijv. in een wijk zoals Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde). Denk hier aan geschillen met de gemeente over jouw huis of advocaat in De Lier.
 4. Verkeer
  Betreft vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als (letsel)schade of medische schade waar jij als autobestuurder deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

L. Mulder, De Lier (juli 2024)