Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zweeloo

Een tweestrijd met collega’s, met de buren, of op de weg? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies kan erg duur zijn. Door deze rechtsbijstandverzekering in Zweeloo wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • een geschil met een FOCWA-garage
 • Problemen over een overeenkomst die u als consument sluit
 • Een meningsverschil over recht van overpad
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (zoals Unive, Ditzo en Allianz) en voorwaarden (als Consument en Echtscheiding). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteCoevorden
Netnummer0591 (+31591)
Bewoners35381
Postcodes7851
BuurtenCoevorden
Plaatsen nabijverzekering-schoonoord, rechtsbijstandverzekering-t-haantje, polis-noord-sleen, rechtsbijstand-sleen, verzekeringspakket-holsloot en veenoord
rechtsbijstandverzekering-zweeloo

Rechtsbijstandverzekeringen Zweeloo vergelijken april 2024

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van onenigheid in Drenthe. Dit is handig als het gaat om ontslag door een reorganisatie of Geschillen in het verkeer. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Zweeloo vergelijken? Middels de vergelijk tool bekijk je eenvoudig een geschikte polis. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. We zien allerlei aanbieders en opties. Onderstaand leggen we een en ander uit. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.coevorden.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Independer dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor geeft juridisch advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Ze bieden je onder andere proces ondersteuning of geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Daarop hebben we geen algemeen advies. Zit je veel in de auto of verhuis je vaak? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €11. Duurdere polissen zitten rond de €14,75 per 4 weken. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. type gezin, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten variëren op vergoedingen, soorten dekking, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, hangt af van je specifieke vraag, en financiële situatie. Door de tool ontdek je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Zweeloo.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Een keuze is een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. Jouw verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €10.000 tot €100.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over thema’s zoals Werk en Verkeer. Een groot aantal modules draait uit op hogere lasten. Ga na op welke manier jij meer risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een pagina met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op kosten of reviews voor juridische hulp in Zweeloo.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, Centraal beheer en Promovendum vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande verzekeringsaanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of voordeligste verzekeringen in regio 7851.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Coevorden)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Altijd professionele hulp
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Juristen met expertise
 • Ditzo: Geen wachttijd
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Goede beoordeling

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Zweeloo verzekeren? Deze dekking stel je zelf samen. Dit kan middels een aantal modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Onder andere een probleem m.b.t. een aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscaal recht, vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld geschillen over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze optie bij ABN AMRO of ING is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot jouw huis (bijv. in buurten als Coevorden, Steenwijksmoer, Nieuwe Krim, Weijerswold, Vlieghuis en Padhuis, Dalen, Oosterhesselen, Sleen, Zweeloo). Neem nou een conflict met de woningstichting of advocaat in Zweeloo.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en letsel(schade) waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

D. Timmermans, Zweeloo (april 2024)