Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Noord-Sleen

Een probleem op de zaak, in het gezin, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies kan erg duur zijn. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Noord-Sleen wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen
 • Conflicten bij de verkoop van een huis
 • Een meningsverschil aangaande een boete
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere partijen (als Nationale Nederlanden, FBTO of Reaal) en dekkingen (zoals Werk of Wonen). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteCoevorden
Regionummer0591 (+31591)
Aantal inwoners35381
Postcodes7846
BuurtschappenCoevorden
Plaatsen nabijverzekering-veenoord, rechtsbijstandverzekering-erm, polis-diphoorn, rechtsbijstand-rheezerveen, verzekeringspakket-sleen en nieuw-amsterdam
rechtsbijstandverzekering-noord-sleen

Rechtsbijstandverzekeringen Noord-Sleen vergelijken april 2024

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van conflicten in Drenthe. Dat komt van pas ten tijde van dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk of Aanvaringen met de verhuurder. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Noord-Sleen vergelijken? Middels onze tool zoek je moeiteloos een goedkope rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden velerlei verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.coevorden.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: FBTO dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen directe algemene conclusie. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? Dan is de kans op een conflict groter. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €8,5. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15 (maandelijks). Het tarief wordt berekend a.d.h.v. type gezin, het totaalbedrag, en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jouw behoeften, en risicogebieden. Via de vergelijkingstool zoek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Noord-Sleen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €25.000 tot €65.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden bijv. Belasting of Verkeer. Alle modules kiezen heeft als gevolg een duurdere verzekering. Denk je in op welke aspecten het risico hoog is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een pagina met verzekeringen. Orden ze op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Noord-Sleen.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. Aegon, Lancyr of Allianz eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste of goedkoopste in jouw regio 7846.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Coevorden)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Al vanaf €6,90 per maand
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Erkende Flexpolis

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Noord-Sleen verzekeren? Deze dekking is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van handige modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake een recente aankoop of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking biedt hulp tijdens voorvallen als met name fiscaal recht, vermogens, en aandelen. Zoals bijv. een conflict over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv FBTO en Reaal is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van woningen (bijv. in een wijk als Coevorden, Steenwijksmoer, Nieuwe Krim, Weijerswold, Vlieghuis en Padhuis, Dalen, Oosterhesselen, Sleen, Zweeloo). Neem nou onenigheid rondom jouw koopwoning of advocaat in Noord-Sleen.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade of medische schade waar je als scootergebruiker aan deelneemt. Je kunt denken aan schade in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

Dhr. de Koning, Noord-Sleen (april 2024)