Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Een

Een probleem op de zaak, in het gezin, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Een tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Je kunt dan denken aan:

 • strafzaken in het verkeer
 • Een meningsverschil omtrent beleggingen
 • Conflicten aangaande alimentatie
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (als Klaverblad, Lancyr of Interpolis) en dekkingen (o.a. Inkomen of Mediation). Met onze tools kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
(Net) nummer0592 (+31592)
Bewoners31039
Postcodegebied9342
BuurtenRoden
Plaatsen in de omgevingverzekering-westervelde, rechtsbijstandverzekering-huis-ter-heide, polis-zuidvelde, rechtsbijstand-roderwolde, verzekeringspakket-peest en langelo
rechtsbijstandverzekering-een

Rechtsbijstandverzekeringen Een vergelijken maart 2024

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming tijdens taferelen zoals onenigheid in Drenthe. Een goede backup als het gaat om een conflict met een autogarage. of Aanvaringen rondom jouw koopwoning. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Een vergelijken? Dankzij onze tool vind jij gemakkelijk een goedkope polis. Het productsluit je niet zomaar even af. Er zijn velerlei verzekeringsmaatschappijen en allerlei modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.gemeentenoordenveld.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: ZLM pakket

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Dit kan gaan om proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk is er geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis kan je al vinden vanaf €9,5. Kosten lopen op tot €15,25 per 30 dagen. De maandelijkse premie hangt af van gezinsgrootte, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen wijken van elkaar af op polisvoorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen risico, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en omstandigheden. Door de vergelijkingstool tref jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Een.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld alleen, of alleen kinderen en geen partner. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. De max. vergoeding loopt van €12.500 tot €70.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Belasting en Wonen. Veel modules aanzetten draait uit op een hogere premie. Bedenk op welke fronten je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een overzicht met alle opties. Rank zelf op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Een.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, Ditzo en ANWB vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande aanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste of goedkoopste in jouw regio 9342.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Noordenveld)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Juristen met expertise
 • Ditzo: Goede beoordeling
 • Lancyr: In 5 minuten verzekerd
 • Centraal Beheer: Gemakkelijk online afsluiten
 • ABN AMRO: Online schade melden
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Een verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met een aantal modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Denk aan een conflict over een aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking ondersteunt jou in alles rondom fiscale rechten, je vermogen, en ander waardevol bezit. Bijvoorbeeld onenigheid m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. Aegon of Asr gaat over zaken ten aanzien van huizen (bijv. in buurt zoals Roden, Roden, Norg, Norg, Peize). Neem nou een aanvaring met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Een.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letsel(schade) waar je als fietser schuldig aan bent. Je kunt denken aan een gestolen voertuig.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Middels deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Na de oplevering van onze woning goede rechtshulp gehad’

V. Dijkstra, Een (maart 2024)