Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Feanwâlden

Een conflict op het werk, met familie, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Via een rechtsbijstandverzekering in Feanwâlden wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een conflict met je internetprovider
 • Problemen rondom jouw koopwoning
 • Geschillen met de glazenwasser
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (onder andere Nationale Nederlanden, Centraal beheer of DAS) en voorwaarden (bijv. Consument en Letselschade). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteDantumadiel
(Regio) nummer0511 (+31511)
Bewoners19015
Postcodegebieden9269
WijkenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-earnewald, rechtsbijstandverzekering-garyp, polis-sumar, rechtsbijstand-tytsjerk, verzekeringspakket-eastermar en jistrum
rechtsbijstandverzekering-feanwalden

Rechtsbijstandverzekeringen Feanwâlden vergelijken juli 2024

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten in het geval van moeilijkheden in Friesland. Een goede backup in situaties als ontslag door een reorganisatie of Problemen aangaande een boete. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Feanwâlden vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine vind je gemakkelijk de gewenste polis. Het productsluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd verscheidene verzekeringsmaatschappijen en modules. Hieronder kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.dantumadeel.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar ASR Verzekeringen pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag hebben we geen eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €8. Kosten lopen op tot €14,75 per 30 dagen. Het tarief hangt af van gezinssituatie, het bedrag dat je verzekerd, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op vergoedingen, soorten dekking, het eigen risico, en de premie. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door jouw eisen budget en situatie. Met behulp van de vergelijkingstool vergelijk je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Feanwâlden.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €27.500 tot €95.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit bijv. Consument en Verkeer. Een groot aantal modules resulteert in een duurder tarief. Denk je in op welke aspecten het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een pagina met polissen. Rank zelf op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Feanwâlden.

 5. Afsluiten via internet

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van Aegon, Lancyr of Interpolis vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 9269.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Dantumadiel)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Zaken snel opgepakt
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Goede beoordeling
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Hoge klantwaardering
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Feanwâlden verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van speciale modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consumentenproducten. Als o.a. een conflict over een recente aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis ondersteunt jou in situatie zoals fiscale rechten, vermogens, en andere bezittingen. Onder andere een meningsverschil over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze module via bijv FBTO of ING is relevant tijdens gebeurtenissen inzake huizen (bijv. in buurten als Centrum, Oost, Zuid, West). Onder andere een conflict bij de aankoop van een huis of advocaat in Feanwâlden.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en/of letselschade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Middels deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergelijken’

L. van den Velden, Feanwâlden (juli 2024)