Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Sibrandahûs

Een aanvaring op zakelijk gebied, in de buurt, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Via de rechtsbijstandverzekering in Sibrandahûs beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een tegenpartij die schade op jou verhaald
 • Een meningsverschil in het verkeer
 • Conflicten bij een restaurant
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (onder andere Aegon, Centraal beheer en ING) en modules (zoals Fiscaal recht en Mediation). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteDantumadiel
Regionummer0519 (+31519)
Bewoners19015
Postcodegebieden9106
BuurtschappenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-damwald, rechtsbijstandverzekering-dokkum, polis-wyns, rechtsbijstand-teerns, verzekeringspakket-wytgaard en wirdum
rechtsbijstandverzekering-sibrandahus

Rechtsbijstandverzekeringen Sibrandahûs vergelijken juli 2024

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking tijdens taferelen zoals een conflict in Friesland. Dit is handig ten tijde van niet nagekomen afspraken van winkels en Aanvaringen over een erfenis. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Sibrandahûs vergelijken? Dankzij de vergelijk tool bekijk jij gemakkelijk een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er allerlei verzekeringsmaatschappijen en modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.dantumadeel.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar De Goudse afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie bieden wij geen helder advies. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info is er altijd risico op een geschil. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €12,75 per maand. Het tarief wordt bepaald door gezinssituatie, het verzekerde bedrag, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten lopen uiteen op contractvoorwaarden, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de premie. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw wensen, en risicogebieden. Door onze vergelijk-module tref je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Sibrandahûs.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld alleen, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. Dit schommelt tussen de €20.000 tot €90.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over bijv. Belasting en Verkeer. Alle modules kiezen resulteert in een duurdere verzekering. Ga na op basis waarvan jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met aanbieders. Rangschik op prijs of waardering voor juridische hulp in Sibrandahûs.

 5. Regel de overstap

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, Lancyr en Arag snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen verzekeringsmaatschappij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Ontdek de beste of goedkoopste in jouw regio 9106.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Dantumadiel)

 • Unive: Online schade melden
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: Goede beoordeling
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Goede beoordeling
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Team van ervaren juristen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in Sibrandahûs verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels zogenaamde modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake een contract of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie heeft te maken met omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogen, en aandelen. Zoals bijv. een conflict m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. FBTO of ING kies jij voor situaties aangaande huizen (bijv. in buurten als Centrum, Oost, Zuid, West). Denk aan een meningsverschil rondom jouw huurwoning of advocaat in Sibrandahûs.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. (letsel)schade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Via deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

X. Willems, Sibrandahûs (juli 2024)