Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Delfstrahuizen

Een botsing op het werk, met familie, of met de belastingdienst? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Delfstrahuizen beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • dat iemand op jouw auto botst
 • Geschillen omtrent beleggingen
 • Aanvaringen rondom echtscheidingen
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (denk aan Klaverblad, Centraal beheer en Interpolis) en voorwaarden (bijv. Vermogen en Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
Netnummer0514 (+31514)
Bewoners51265
Postcodegebieden8508
WijkenAkmarijp
Plaatsen nabijverzekering-haskerhorne, rechtsbijstandverzekering-snikzwaag, polis-joure, rechtsbijstand-slijkenburg, verzekeringspakket-goengahuizen en aldeboarn
rechtsbijstandverzekering-delfstrahuizen

Rechtsbijstandverzekeringen Delfstrahuizen vergelijken maart 2024

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in situaties van conflicten in Friesland. Dat komt van pas tijdens voorvallen als een niet geleverde bestelling of Een meningsverschil tijdens de bouw van een woning. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Delfstrahuizen vergelijken? Met onze tool zoek je eenvoudig een goedkope rechtsbijstandverzekering. Het productvergt enige voorkennis. In de markt zijn er verscheidene verzekering aanbieders en modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Zie ook https://www.defryskemarren.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Aegon dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie is er geen sprake van een algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? Dan is er altijd risico op een geschil. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €11,75. Kosten lopen op tot €15,75 per 30 dagen. Het tarief is afhankelijk van gezinssamenstelling, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op contractvoorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van jouw wensen, en financiële situatie. Middels de vergelijkingstool ontdek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Delfstrahuizen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. Dit schommelt tussen de €5.000 tot €75.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden dekkingen als Werk of Wonen. Alle modules kiezen heeft als gevolg een hogere maandpremie. Denk je in op basis waarvan de nood het hoogste is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een pagina met mogelijkheden. Sorteer op kosten of waardering voor juridische hulp in Delfstrahuizen.

 5. Afsluiten via internet

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Klaverblad, HEMA of Interpolis eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande partij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste en/of de goedkoopste polis in de omgeving 8508.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente De Fryske Marren)

 • Unive: Online schade melden
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: Voor vrijwel elke soort schade
 • Nationale Nederlanden: De beste juristen op uw zaak
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Hoge klantwaardering
 • Centraal Beheer: Ruime keuze modules
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Team van ervaren juristen

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Delfstrahuizen verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met verschillende modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake een aankoop of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscale rechten, het vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een aanvaring over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv Centraal beheer en Zekur speelt bij geschillen met betrekking tot appartementen (bijv. in buurt zoals Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel). Onder andere een conflict met de huurbaas of advocaat in Delfstrahuizen.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Je kunt denken aan schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Middels deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Een geschil om mijn werk was zo verholpen’

M. van Leeuwen, Delfstrahuizen (maart 2024)