Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Snikzwaag

Een tweestrijd op het werk, met de buren, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Snikzwaag heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • onenigheid met de energieleverancier
 • Aanvaringen m.b.t. kindgebonden budget
 • Een meningsverschil met een ambtenaar
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (onder andere Unive, Lancyr en Asr) en dekkingen (onder andere Inkomen of Verkeer). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
Netnummer0513 (+31513)
Aantal inwoners51265
Postcodes8505
BuurtschappenAkmarijp
Plaatsen in de regioverzekering-goengahuizen, rechtsbijstandverzekering-aldeboarn, polis-terherne, rechtsbijstand-oldelamer, verzekeringspakket-akkrum en slijkenburg
rechtsbijstandverzekering-snikzwaag

Rechtsbijstandverzekeringen Snikzwaag vergelijken juli 2024

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Friesland. Dit is handig in situaties als schade in het verkeer of Conflicten met de Vereniging van Eigenaren. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Snikzwaag vergelijken? Met de vergelijker speur jij direct de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. Er zijn verschillende aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.defryskemarren.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Zelf afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. financiële middelen of advies.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €8,5. Duurdere polissen zitten rond de €14,75 (maandelijks). De prijs heeft te maken met gezinssamenstelling, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De polissen variëren op polisvoorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Op basis van de vergelijker ontdek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Snikzwaag.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. De max. vergoeding loopt van €22.500 tot €70.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over o.a. Fiscaal recht of Letselschade. Veel modules nemen heeft als gevolg een hogere premie. Schets voor jezelf op welke manier de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met verzekeringen. Sorteer op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Snikzwaag.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, Ditzo en ING direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe verzekeringsmaatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 8505.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente De Fryske Marren)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Gespecialiseerde juristen
 • Nationale Nederlanden: Altijd professionele hulp
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Geen overwacht hoge kosten
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: Gespecialiseerde juristen
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Juristen met expertise
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Professionele verzekering

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Snikzwaag verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat werkt met een aantal modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Denk aan een conflict over bepaalde overeenkomsten of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie heeft betrekking op zaken als fiscaal recht, jouw vermogen, en aandelen. Onder andere een aanvaring met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze dekking via OHRA en ING kies jij voor situaties inzake je woning (bijv. in een wijk zoals Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel). Zoals bijv. onenigheid met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Snikzwaag.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Voldoende keuze en duidelijke uitleg’

P. van der Wal, Snikzwaag (juli 2024)