Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Maasdriel

Een aanvaring op zakelijk gebied, in het gezin, of op de weg? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Maasdriel beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Denk aan situaties als:

 • schade aan een geparkeerde auto
 • Conflicten na een aankoop
 • Geschillen aangaande een boete
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (o.a. OHRA, HEMA en Promovendum) en polissen (als Vermogen of Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
(Regio) nummer073 (+3173)
Aantal inwoners24084
Postcodes5325
BuurtschappenKerkdriel
Plaatsen in de regioverzekering-Loppersum, rechtsbijstandverzekering-Lopik, polis-Loon op Zand, verzekeringspakket-Lochem, Rechtsbijstand Lisse en verzekeraar-Lingewaard
rechtsbijstandverzekering-maasdriel

Rechtsbijstandverzekeringen Maasdriel vergelijken juni 2024

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten in het geval van ruzies en problemen in Gelderland. Dit is handig tijdens voorvallen als een TV die kapot gaat. en Een meningsverschil tijdens de oplevering van een huis. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Maasdriel vergelijken? Middels de vergelijkingstool zoek jij eenvoudig een goede verzekering. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden uiteenlopende maatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://www.maasdriel.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over FBTO pakket

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop is er geen sprake van een standaard antwoord. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €9. Duurdere polissen zitten rond de €12,5 (maandelijks). De prijs hangt af van grootte van het gezin, het max. te verzekeren bedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op contractvoorwaarden, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de premie. De beste polis moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, en risicogebieden. Met behulp van de tool vergelijk je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Maasdriel.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Een keuze is een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €27.500 tot €50.000.

 3. Kies modules

  Jij hebt keuzes voor bijv. Inkomen of Echtscheiding. Alle modules kiezen resulteert in een hogere maandpremie. Schets voor jezelf waar de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met mogelijkheden. Rangschik op premie of score voor juridische hulp in Maasdriel.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Unive, Lancyr en Promovendum gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 5325, 5855.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Maasdriel)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Eenvoudig samenstellen
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Voor vrijwel elke soort schade
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Maasdriel verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met een aantal modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consumentenproducten. Onder andere vervelende gebeurtenissen inzake een aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze heeft te maken met omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en andere bezittingen. Neem nou geschillen m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. Nationale Nederlanden en Promovendum gaat over zaken met betrekking tot je huis (bijv. in een wijk als Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum). Neem nou een aanvaring met de verhuurder of advocaat in Maasdriel.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Je kunt denken aan het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze dekking staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

I. van Dijk, Maasdriel (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente