Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Lageland

Een tweestrijd op kantoor, in het gezin, of met de belastingdienst? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Middels zo’n rechtsbijstandverzekering in Lageland wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • een conflict met een webwinkel
 • Conflicten met de werkgever
 • Conflicten met betrekking tot contracten
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse partijen (als OHRA, Ditzo of Promovendum) en modules (onder andere Werk of Letselschade). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteGroningen
Regionummer0598 (+31598)
Inwoners200952
Postcodegebied9622
WijkenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-slochteren, rechtsbijstandverzekering-froombosch, polis-woudbloem, rechtsbijstand-meerstad, verzekeringspakket-harkstede en scharmer
rechtsbijstandverzekering-lageland

Rechtsbijstandverzekeringen Lageland vergelijken juni 2024

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van conflicten in Groningen. Iets onmisbaars in het geval van een niet geleverde bestelling en Aanvaringen met je partner. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Lageland vergelijken? Middels de zoekmachine speur je eenvoudig een goede polis. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. Er zijn velerlei aanbieders en allerlei modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.gemeente.groningen.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar REAAL Verzekeringen juni 2024

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. proces ondersteuning of geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie is er geen sprake van een directe algemene conclusie. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €11,5. Dit loopt op tot circa €12,5 per maand. De maandpremie wordt berekend a.d.h.v. grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De contracten verschillen op polisvoorwaarden, modules, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw wensen, budget en situatie. Door de tool check jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Lageland.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In contanten of juist in advies. Dit varieert van €10.000 tot €95.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Vermogen en Verkeer. Veel modules nemen mondt uit in een hogere premie. Bedenk op welke aspecten je risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een ranglijst met polissen. Rangschik op kosten of waardering voor juridische hulp in Lageland.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Aegon, ABN AMRO of Reaal snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Bekijk de beste of goedkoopste verzekeringen in regio 9622.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Groningen)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Gespecialiseerde juristen
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Verschillende modules

Uit welke modules kan ik kiezen?

Meteen jouw rechtsbijstand in Lageland verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dit doe je met verschillende modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. vervelende gebeurtenissen inzake een recente aankoop of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie verleent bijstand bij zaken als fiscale rechten, vermogens, en andere bezittingen. Bijvoorbeeld een conflict over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze optie via Aegon of Asr kies jij voor situaties rondom huizen (bijv. in een wijk als Centrum, Oud-Zuid, Oud-West, Oud-Noord, Oosterparkwijk, Zuidoost, Helpman e.o., Zuidwest, Hoogkerk e.o., Nieuw-West, Noordwest, Noordoost, Noorddijk e.o., Meerdorpen). Denk aan een aanvaring met de gemeente over jouw huis of advocaat in Lageland.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn een conflict na een auto ongeluk.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Aan de hand van deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

K. de Lange, Lageland (juni 2024)