Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Marum

Een tweestrijd met collega’s, met familie, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist is soms financieel niet mogelijk. Via de rechtsbijstandverzekering in Marum tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Je kunt dan denken aan:

 • een conflict met een webwinkel
 • Geschillen rondom vermogensbeheer
 • Problemen met de glazenwasser
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere assuradeurs (denk aan OHRA, Lancyr of Asr) en dekkingen (als Fiscaal recht of Letselschade). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteMarum
Netnummer0594 (+31594)
Aantal inwoners10305
Postcodegebieden9363
BuurtschappenMarum
Plaatsen in de regioverzekering-Lopik, rechtsbijstandverzekering-Loon op Zand, polis-Lochem, verzekeringspakket-Lisse, Rechtsbijstand Lingewaard en verzekeraar-Lingewaal
rechtsbijstandverzekering-marum

Rechtsbijstandverzekeringen Marum vergelijken maart 2024

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning in situaties van ruzies en problemen in Groningen. Dit biedt uitkomst in het geval van een geschil met een provider. en Een meningsverschil inzake inkomstenbelasting. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Marum vergelijken? Aan de hand van de vergelijkingstool speur je zonder moeite een goede verzekering. Zo’n polis is best complex. Je vindt altijd uiteenlopende assuradeurs en opties. Onderstaand leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.marum.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Bovag polis

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop bieden wij geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is de kans op een conflict groter. Met behulp van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €9,5. Kosten lopen op tot €14 per 4 weken. De premie hangt af van gezinssamenstelling, het afgedekte bedrag, en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, type dekking, eigen risico en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en financiële situatie. Door het vergelijk script ontdek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Marum.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleenstaand, of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €10.000 tot €75.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden o.a. Werk of Echtscheiding. Meer modules selecteren heeft als gevolg een duurdere verzekering. Denk je in waar jij meer risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met aanbieders. Rangschik op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Marum.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, Ditzo en ANWB eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? De toekomstige verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 9363.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Marum)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: Zaken snel opgepakt
 • Nationale Nederlanden: Zelf je dekkingen kiezen
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Geen overwacht hoge kosten
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Gespecialiseerde juristen
 • Ditzo: Goede beoordeling
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Professionele verzekering
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Marum verzekeren? Deze polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van speciale modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Onder andere vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, jouw vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een meningsverschil met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv FBTO of Promovendum is relevant tijdens gebeurtenissen inzake jouw huis (bijv. in buurten als Marum, De Wilp). Onder andere een aanvaring rondom jouw huurwoning of advocaat in Marum.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Denk aan letselschade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen flink oplopen. Via deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Handige tips voor een lagere premie’

Y. van de Pol, Marum (maart 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente