Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Mussel

Een probleem op de zaak, met de buren, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridisch specialist kan erg duur zijn. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Mussel heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Aanvaringen rondom vermogensbeheer
 • Problemen inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (als Nationale Nederlanden, Centraal beheer en ANWB) en polissen (zoals Inkomen en Verkeer). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteStadskanaal
(Regio) nummer0599 (+31599)
Aantal inwoners32621
Postcodegebieden9584
WijkenStadskanaal
Plaatsen in de buurtverzekering-exloerveen, rechtsbijstandverzekering-1e-exloermond, polis-2e-exloermond, rechtsbijstand-sellingen, verzekeringspakket-veelerveen en zandberg
rechtsbijstandverzekering-mussel

Rechtsbijstandverzekeringen Mussel vergelijken april 2024

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in het geval van ruzies en problemen in Groningen. Iets onmisbaars in het geval van letselschade n.a.veen ongeluk of Een meningsverschil met de fiscus. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Mussel vergelijken? Door gebruik te maken van onze tool vind jij eenvoudig een geschikte verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. We zien velerlei maatschappijen en modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.stadskanaal.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: EAG Assuradeuren april 2024

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen directe algemene conclusie. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info is er altijd risico op een geschil. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €11,75. Duurdere polissen zitten rond de €15 (maandelijks). De assurantiepremie wordt bepaald door type gezin, het totaalbedrag, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De modules variëren op voorwaarden, modules, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, wordt bepaald door je specifieke vraag, en financiële situatie. Middels de vergelijkingstool vergelijk je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Mussel.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn alleen, of alleen kinderen en geen partner. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €5.000 tot €90.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden dekkingen als Belasting en Wonen. Alle modules kiezen heeft als gevolg een duurder tarief. Ga na op welke fronten het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met aanbieders. Rangschik op kosten p/maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Mussel.

 5. Afsluiten via internet

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Unive, Centraal beheer en Asr eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? De aanstaande assuradeur helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Raadpleeg de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 9584.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Stadskanaal)

 • Unive: Professionele verzekering
 • Inshared: Zaken snel opgepakt
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Zaken snel opgepakt
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Zaken snel opgepakt
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Zelf samentstellen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Mussel verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dit doe je met verschillende modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Zoals bijv. een conflict over vermeende schade of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. een aanvaring over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze polis bij HEMA of Interpolis is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende je huis (bijv. in een wijk zoals Stadskanaal, Musselkanaal, Onstwedde, Mussel, Alteveer). Bijvoorbeeld een conflict met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Mussel.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Met deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Mijn eerste rechtsbijstandverzekering online afgesloten’

B. van Dam, Mussel (april 2024)