Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Kattendijke

Een tweestrijd met collega’s, in het gezin, of op de weg? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan erg duur zijn. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Kattendijke tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een geschil met een webwinkel
 • Conflicten met een onderwijsinstantie
 • Aanvaringen aangaande alimentatie
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (o.a. Unive, FBTO en Allianz) en voorwaarden (bijv. Vermogen of Letselschade). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteGoes
(Regio) nummer0113 (+31113)
Aantal inwoners37207
Postcodes4474
WijkenGoes
Plaatsen in de regioverzekering-wolphaartsdijk, rechtsbijstandverzekering-s-heer-arendskerke, polis-lewedorp, rechtsbijstand-s-heer-abtskerke, verzekeringspakket-nieuwdorp en borssele
rechtsbijstandverzekering-kattendijke

Rechtsbijstandverzekeringen Kattendijke vergelijken maart 2023

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van onenigheid in Zeeland. Dit is handig in het geval van niet nagekomen afspraken van winkels en Problemen na een aankoop. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Kattendijke vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijker bekijk jij snel een goede verzekering. Het productis niet heel eenvoudig. We onderscheiden uiteenlopende verzekeringsmaatschappijen en modules. Verderop vind je verdere informatie. Zie ook https://www.goes.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: ABN AMRO pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop bieden wij geen directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval is de kans op een conflict groter. Met behulp van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €11,25. Dit loopt op tot circa €14,75 per 4 weken. De maandpremie heeft te maken met gezinssituatie, het totaalbedrag, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten verschillen op vergoedingen, dekkingen, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, budget en situatie. Geholpen door het vergelijk script ontdek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Kattendijke.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Opties zijn alleen, of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €7.500 tot €80.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden bijv. Consument of Medisch. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een hogere maandpremie. Ga na op welke manier het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een ranglijst met polissen. Rangschik op kosten p/maand of reviews voor juridische hulp in Kattendijke.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van OHRA, Lancyr of ING snel online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe assuradeur kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Stap over naar de beste of goedkoopste polis in de omgeving 4474.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Goes)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Zelf je dekkingen kiezen
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Kattendijke verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat werkt op basis van handige modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake een recente aankoop of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking biedt hulp tijdens voorvallen als met name fiscaal recht, je vermogen, en ander waardevol bezit. Onder andere een aanvaring over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. Centraal beheer of Asr speelt bij geschillen met betrekking tot jouw huis (bijv. in een wijk als Goes, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijke, ‘s-Heer-Arendskerke, Eindewege, ‘s-Heer-Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge). Zoals bijv. geschillen bij de aankoop van een huis of advocaat in Kattendijke.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade en letselschade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

Mevr. van Doorn, Kattendijke (maart 2023)