Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Hulsberg

Een botsing met collega’s, in de buurt, of op de weg? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Hulsberg heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Denk aan situaties als:

 • een conflict met een autogarage
 • Geschillen met de fiscus
 • Geschillen aangaande een boete
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (onder andere Unive, Ditzo of Reaal) en voorwaarden (zoals Belasting en Echtscheiding). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteNuth
Netnummer045 (+3145)
Inwoners15425
Postcodegebied6336
WijkenNuth
Plaatsen in de regioverzekering-berg-en-terblijt, rechtsbijstandverzekering-wijlre, polis-ransdaal, rechtsbijstand-elkenrade, verzekeringspakket-scheulder en schin-op-geul
rechtsbijstandverzekering-hulsberg

Rechtsbijstandverzekeringen Hulsberg vergelijken juni 2024

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming in situaties van moeilijkheden in Limburg. Iets onmisbaars in het geval van een geschil met een webwinkel en Geschillen met de Vereniging van Eigenaren. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Hulsberg vergelijken? Dankzij de vergelijker zoek jij snel een goedkope verzekeringscontract. Het productis niet heel eenvoudig. We onderscheiden uiteenlopende aanbieders en modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.nuth.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over ZLM juni 2024

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Dit kan gaan om geld of natura.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk is er geen algemeen advies. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering vind je al vanaf €8. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €12,25 p/maand. De maandpremie wordt bepaald door grootte van het gezin, verzekerde bedrag en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten variëren op contractvoorwaarden, type dekking, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. De beste polis kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en privésituatie. Middels de vergelijker zoek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Hulsberg.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Een keuze is alleen, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €7.500 tot €100.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden bijv. Inkomen en Mediation. Alle modules kiezen heeft als gevolg een duurder tarief. Denk je in op welke manier jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met polissen. Orden ze op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Hulsberg.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Aegon, HEMA en Interpolis snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen assuradeur kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of laagst-geprijsde verzekeringen in regio 6336.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Nuth)

 • Unive: Online schade melden
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Ruime keuze modules
 • Nationale Nederlanden: Online schade melden
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: €0,00 eigen risico
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Hoge klantwaardering
 • ARAG: Gespecialiseerde juristen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Hulsberg verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van speciale modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Onder andere problematische situatie aangaande een aankoop of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze heeft te maken met zaken als fiscale rechten, het vermogen, en financiële boedel. Zoals bijv. een conflict inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. ABN AMRO en Zekur speelt bij geschillen rondom appartementen (bijv. in buurten als Nuth, Wijnandsrade, Hulsberg, Schimmert). Denk hier aan onenigheid rondom jouw huurwoning of advocaat in Hulsberg.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en medische schade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan schade in het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Snel en eenvoudig een verzekeraar gevonden’

U. Peters, Hulsberg (juni 2024)