Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zoetermeer

Een aanvaring op de zaak, in de buurt, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Zoetermeer wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • problemen met de annulering van vakanties
 • Een meningsverschil met de plaatselijke overheid
 • Een meningsverschil over de kinderen (scheiding)
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (als OHRA, Ditzo of Allianz) en polissen (bijv. Belasting en Mediation). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZoetermeer
(Net) nummer079 (+3179)
Aantal inwoners124107
Postcodegebieden2381
BuurtenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Zandvoort, rechtsbijstandverzekering-Zaltbommel, polis-Zaanstad, verzekeringspakket-Woudrichem, Rechtsbijstand Woudenberg en verzekeraar-Wormerland
rechtsbijstandverzekering-zoetermeer

Rechtsbijstandverzekeringen Zoetermeer vergelijken juli 2024

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies rondom omstandigheden van conflicten in Zuid-Holland. Iets onmisbaars in situaties als een conflict met een autogarage. of Conflicten omtrent beleggingen. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Zoetermeer vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool speur jij snel een geschikte verzekering voor rechtsbijstand. Dit type verzekering is best complex. Er zijn verschillende maatschappijen en allerlei modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.zoetermeer.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Interpolis polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen algemeen advies. Koop je veel online of werk je regelmatig voor een andere baas? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering begint met prijzen van €9,5. Duurdere polissen zitten rond de €14,5 per 4 weken. De maandelijkse premie hangt af van type huishouden, het verzekerde bedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen wijken van elkaar af op vergoedingen, type dekking, de eigen bijdrage, en de premie. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en omstandigheden. Door de vergelijkingstool vergelijk je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Zoetermeer.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Opties zijn alleenstaand, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €15.000 tot €50.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Inkomen en Letselschade. Meer modules selecteren betekent een duurder tarief. Schat in op basis waarvan je risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een pagina met polissen. Orden ze op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Zoetermeer.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Aegon, HEMA of Arag snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Stap over naar de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 2381, 2700, 2701, 2702, 2711, 2712, 2713, 2715, 2716, 2717, 2718, 2719, 2721, 2722, 2723, 2724, 2725, 2726, 2727, 2728, 2729.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Zoetermeer)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: Team van ervaren juristen
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: 240 juristen staan klaar
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Al vanaf €6,90 per maand
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Online schade melden

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Zoetermeer verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat werkt met een aantal modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Neem nou geschillen met betrekking tot een aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module verleent bijstand bij zaken als fiscaal recht, jouw vermogen, en extra eigendommen. Denk aan onenigheid over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. Inshared en ING is relevant tijdens gebeurtenissen inzake je huis (bijv. in een wijk als Centrum, Meerzicht, Buytenwegh de Leyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem, Industriegebied, Buitengebied). Denk hier aan een meningsverschil met de verhuurder of advocaat in Zoetermeer.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade en medische schade waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Je kunt denken aan een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Middels deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

C. Maas, Zoetermeer (juli 2024)