Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zeist

Een conflict op kantoor, met familie, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Dankzij de rechtsbijstandverzekering in Zeist beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Je kunt dan denken aan:

 • een gestolen voertuig
 • Geschillen met een winkel
 • Aanvaringen aangaande een boete
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (zoals Inshared, Ditzo en Interpolis) en voorwaarden (als Vermogen of Letselschade). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteZeist
Netnummer030 (+3130)
Aantal inwoners62258
Postcodegebieden3700
BuurtenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Wormerland, rechtsbijstandverzekering-Woerden, polis-Woensdrecht, verzekeringspakket-Winterswijk, Rechtsbijstand Winsum en verzekeraar-Wijk bij Duurstede
rechtsbijstandverzekering-zeist

Rechtsbijstandverzekeringen Zeist vergelijken juli 2024

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in het geval van conflicten in Utrecht. Dat komt van pas in het geval van een geschil met een webwinkel en Problemen binnen het huwelijk. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Zeist vergelijken? Dankzij de vergelijker speur je moeiteloos een goedkope polis. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd verschillende verzekeraars en opties. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Zie ook https://www.zeist.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Zelf dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop bieden wij geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €8,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13 p/maand. De premie wordt bepaald door type huishouden, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De polissen verschillen op kleine lettertjes, modules, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Middels onze vergelijk-module vind je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Zeist.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €7.500 tot €70.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit opties als Consument en Verkeer. Veel modules aanzetten resulteert in hogere lasten. Denk je in op basis waarvan jij meer risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een overzicht met mogelijkheden. Sorteer op premie of reviews voor juridische hulp in Zeist.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, ABN AMRO of Zekur gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen verzekeraar kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 3700, 3701, 3702, 3703, 3704, 3705, 3706, 3707, 3708, 3709.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Zeist)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Eenvoudig samenstellen
 • OHRA: Direct online verzekeren
 • DAS: Eenvoudig samenstellen
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Beste koop Consumentenbond (2018)
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Dagelijks aanpasbaar
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: Partner van de KNVB

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Zeist verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels speciale modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Denk aan een conflict over een aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking verleent bijstand bij omstandigheden rondom fiscale rechten, het vermogen, en ander waardevol bezit. Denk aan onenigheid over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze module bij Nationale Nederlanden en Promovendum speelt bij geschillen rondom huizen (bijv. in een wijk als Centrum Zeist, Zeist-Noord, Zeist-West, Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving, Huis Ter Heide, Bosch en Duin). Bijvoorbeeld een meningsverschil rondom jouw koopwoning of advocaat in Zeist.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en/of letsel(schade) waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze optie staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

F. van Veen, Zeist (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente