Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Echt-Susteren

Een probleem op het werk, in het gezin, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Echt-Susteren wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een geschil met een provider
 • Geschillen met de werkgever
 • Problemen over een contract
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (o.a. Unive, HEMA of Nowgo) en dekkingen (o.a. Vermogen en Mediation). Op deze website is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteEcht-Susteren
Regionummer0475 (+31475)
Aantal inwoners31943
Postcodes6100
WijkenSusteren
Plaatsen nabijverzekering-Brummen, rechtsbijstandverzekering-Bronckhorst, polis-Brielle, verzekeringspakket-Breda, Rechtsbijstand Boxtel en verzekeraar-Boxmeer
rechtsbijstandverzekering-echt-susteren

Rechtsbijstandverzekeringen Echt-Susteren vergelijken maart 2024

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking rondom omstandigheden van moeilijkheden in Limburg. Dit biedt uitkomst ten tijde van niet geleverde artikelen en Problemen met jouw zorgverzekeraar. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Echt-Susteren vergelijken? Met de vergelijkingstool vind jij snel een betaalbare rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand is best complex. Er zijn uiteenlopende verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.echt-susteren.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Interpolis polis

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor rechtshulp in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen gemiddeld antwoord. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info is er altijd risico op een geschil. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €10,5. Dit loopt op tot circa €12 (maandelijks). De premie hangt af van gezinssituatie, verzekerde bedrag en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op vergoedingen, dekkingen, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Met behulp van de vergelijker ontdek jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Echt-Susteren.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijv. een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €25.000 tot €75.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden o.a. Werk of Letselschade. Een groot aantal modules heeft als gevolg hogere lasten. Bedenk waar het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een lijst met mogelijkheden. Orden ze op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Echt-Susteren.

 5. Afsluiten via internet

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, FBTO en Promovendum vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande assuradeur biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 6100, 6101, 6102.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Echt-Susteren)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Hoge klantwaardering
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: Gespecialiseerde juristen
 • Ditzo: Voor grote en kleine geschillen
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Echt-Susteren verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van verschillende modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Denk aan een probleem m.b.t. ruzie met de buren of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module heeft betrekking op situatie zoals fiscale rechten, vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een aanvaring over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv Aegon en Nowgo kies jij voor situaties ten aanzien van jouw woning (bijv. in buurten als Susteren, Dieteren, Heide, Roosteren, Echt, Maria Hoop, Peij, Slek, Nieuwstadt, Sint Joost, Koningsbosch). Neem nou een aanvaring met de woningstichting of advocaat in Echt-Susteren.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Neem nou (letsel)schade of medische schade waar je als scootergebruiker aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze polis heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Rekenen op maximale ondersteuning’

S. Hofman, Echt-Susteren (maart 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente