Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Breda

Een conflict op zakelijk gebied, in het gezin, of met de belastingdienst? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Breda tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Denk aan situaties als:

 • dat iemand op jouw auto botst
 • Conflicten over toeslagen
 • Conflicten over de kinderen (scheiding)
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (onder andere Klaverblad, Ditzo of Nowgo) en dekkingen (als Fiscaal recht en Wonen). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBreda
Regionummer076 (+3176)
Inwoners181611
Postcodegebied4800
WijkenBreda
Plaatsen in de buurtverzekering-Boxmeer, rechtsbijstandverzekering-Borsele, polis-Borne, verzekeringspakket-Borger-Odoorn, Rechtsbijstand Boekel en verzekeraar-Bodegraven-Reeuwijk
rechtsbijstandverzekering-breda

Rechtsbijstandverzekeringen Breda vergelijken december 2022

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten in scenario’s van onenigheid in Noord-Brabant. Dat komt van pas als het gaat om schade aan een geparkeerde auto en Problemen over erfenissen. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Breda vergelijken? Via de vergelijk tool check jij eenvoudig een geschikte verzekeringscontract. Het productvergt enige voorkennis. We onderscheiden velerlei verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.breda.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over ING rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen sprake van een directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering vind je al vanaf €9. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13,25 (maandelijks). De assurantiepremie hangt af van type huishouden, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De modules verschillen op kleine lettertjes, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door jouw eisen en risicogebieden. Met behulp van het vergelijk script vind je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Breda.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €15.000 tot €85.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden dekkingen als Werk en Echtscheiding. Een groot aantal modules draait uit op een hogere premie. Ga na op welke aspecten het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met polissen. Sorteer op premie of score voor juridische hulp in Breda.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, Lancyr en ANWB direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande aanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Stap over naar de beste of voordeligste polissen in de regio 4800, 4801, 4802, 4803, 4811, 4812, 4813, 4814, 4815, 4816, 4817, 4818, 4819, 4820, 4822, 4823, 4824, 4825, 4826, 4827, 4834, 4835, 4836, 4837, 4838, 4839.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Breda)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Zelf je dekkingen kiezen
 • Aegon: Hoge klantwaardering
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Eenvoudig online geregeld
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: 5 sterren MoneyView
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Breda verzekeren? Deze polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. problematische situatie aangaande tuchtzaken of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie verleent bijstand bij alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en aandelen. Neem nou een conflict over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking via OHRA en ANWB speelt bij geschillen met betrekking tot je woning (bijv. in buurt zoals Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen). Zoals bijv. een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Breda.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met vervelende omstandigheden in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade of medische schade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Je kunt denken aan een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

O. Kuiper, Breda (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente