Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Brielle

Een conflict op de zaak, met de buren, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Via een rechtsbijstandverzekering in Brielle tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen
 • Conflicten met de internetprovider
 • Geschillen met overheidsinstanties
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (o.a. Klaverblad, HEMA en Interpolis) en dekkingen (onder andere Inkomen en Mediation). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBrielle
Netnummer0181 (+31181)
Bewoners16640
Postcodes3230
BuurtschappenBrielle
Plaatsen nabijverzekering-Bloemendaal, rechtsbijstandverzekering-Blaricum, polis-Bladel, verzekeringspakket-Binnenmaas, Rechtsbijstand Beverwijk en verzekeraar-Beuningen
rechtsbijstandverzekering-brielle

Rechtsbijstandverzekeringen Brielle vergelijken oktober 2023

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking in situaties van ruzies en problemen in Zuid-Holland. Iets onmisbaars als het gaat om een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen en Conflicten binnen de buurt. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Brielle vergelijken? Met de vergelijker vind jij moeiteloos een goede rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd uiteenlopende verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.brielle.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: FBTO pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een standaard antwoord. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €11,75. Kosten lopen op tot €15,5 p/maand. De maandelijkse premie wordt bepaald door gezinsgrootte, het totaalbedrag, en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, modules, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. De beste polis wordt bepaald door jouw behoeften, budget en situatie. Middels onze vergelijk-module vergelijk je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Brielle.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €22.500 tot €95.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit o.a. Belasting en Mediation. Alle modules kiezen heeft als gevolg een duurder tarief. Schets voor jezelf op basis waarvan jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een lijst met aanbieders. Sorteer op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Brielle.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Klaverblad, Ditzo of Interpolis vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande verzekeringsaanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 3230, 3231, 3232.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Brielle)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Goede beoordeling
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Professionele verzekering
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Brielle verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dit kan middels een aantal modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake een aankoop of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module biedt hulp tijdens omstandigheden rondom fiscaal recht, je vermogen, en financiële boedel. Neem nou geschillen over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv Nationale Nederlanden en Nowgo speelt bij geschillen inzake huizen (bijv. in buurt zoals Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Recreatiestrook Brielse Maas). Zoals bijv. een aanvaring rondom jouw koopwoning of advocaat in Brielle.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. (letsel)schade of medische schade waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Ook handig bij problemen rondom een aankoop’

E. van der Heyden, Brielle (oktober 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente