Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Hauwert

Een tweestrijd op kantoor, met familie, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Middels deze rechtsbijstandverzekering in Hauwert wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto
 • Aanvaringen over de belasting
 • Geschillen tijdens de oplevering van een huis
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (onder andere Unive, Centraal beheer of Allianz) en pakketten (onder andere Consument en Wonen). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteMedemblik
Regionummer0229 (+31229)
Inwoners43725
Postcodegebied1691
WijkenWijk
Naburige plaatsenverzekering-nibbixwoud, rechtsbijstandverzekering-wognum, polis-zwaagdijk-west, rechtsbijstand-opperdoes, verzekeringspakket-zwaagdijk-oost en midwoud
rechtsbijstandverzekering-hauwert

Rechtsbijstandverzekeringen Hauwert vergelijken juli 2024

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in situaties van ruzies en problemen in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst in situaties als het verhalen van letsel- en/of materiële schade of Conflicten met de fiscus. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Hauwert vergelijken? Aan de hand van de vergelijkingstool zoek jij moeiteloos een goede verzekering. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er verscheidene verzekeringsbedrijven en opties. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.medemblik.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: ING polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische medewerking in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop mist een echt standaard antwoord. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €8,25. Dit loopt op tot circa €13,75 (maandelijks). De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen lopen uiteen op vergoedingen, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw behoeften, en privésituatie. Met behulp van de vergelijkingstool vergelijk je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Hauwert.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €22.500 tot €55.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Vermogen of Wonen. Veel modules aanzetten betekent een hogere premie. Schat in op welk gebied je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een lijst met polissen. Rank zelf op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Hauwert.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van Unive, ABN AMRO en ANWB direct online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande aanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 1691, 1692.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Medemblik)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: De beste juristen op uw zaak
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Zaken snel opgepakt
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Ruime keuze modules

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Hauwert verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van speciale modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consumentenproducten. Onder andere een conflict over ruzie met de buren of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze biedt hulp tijdens voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en aandelen. Als o.a. een meningsverschil m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze polis bij OHRA of Promovendum is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot woningen (bijv. in een wijk als Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk). Onder andere een aanvaring met de woningstichting of advocaat in Hauwert.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade en letselschade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

F. Janssen, Hauwert (juli 2024)