Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Posterholt

Een aanvaring op de zaak, in het gezin, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Posterholt beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Een meningsverschil met jouw zorgverzekeraar
 • Een meningsverschil binnen de familiekring
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders (onder andere Unive, ABN AMRO en Arag) en dekkingen (o.a. Consument of Wonen). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteRoerdalen
(Net) nummer0475 (+31475)
Aantal inwoners20686
Postcodegebied6060
WijkenMontfort
Plaatsen nabijverzekering-swalmen, rechtsbijstandverzekering-herten, polis-stramproy, rechtsbijstand-gastel, verzekeringspakket-kelpen-oler en ospel
rechtsbijstandverzekering-posterholt

Rechtsbijstandverzekeringen Posterholt vergelijken juli 2024

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking in het geval van moeilijkheden in Limburg. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een geschil m.b.t jouw rijbewijs en Problemen over een overeenkomst die u als consument sluit. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Posterholt vergelijken? Middels de vergelijk tool check je direct een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden verschillende verzekeringsmaatschappijen plus modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.roerdalen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Aon Direct rechtsbijstandverzekering

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van geld of natura.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop bieden wij geen gemiddeld antwoord. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €9,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15 (maandelijks). De maandelijkse premie heeft te maken met type huishouden, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules wijken van elkaar af op voorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis hangt af van jouw eisen en financiële situatie. Door de tool ontdek jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Posterholt.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn alleenstaand, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €20.000 tot €80.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit opties als Belasting of Wonen. Alle modules kiezen mondt uit in een hogere premie. Bedenk op basis waarvan jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een overzicht met polissen. Rank zelf op prijs of score voor juridische hulp in Posterholt.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kan producten van maatschappijen als Inshared, FBTO en DAS direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe verzekeraar biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste of goedkoopste polis in de omgeving 6060, 6061.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Roerdalen)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Gemakkelijk online afsluiten
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: De beste juristen op uw zaak
 • Lancyr: Gespecialiseerde juristen
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Verschillende modules

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Posterholt verzekeren? Deze polis stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. bepaalde overeenkomsten of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking heeft te maken met alles rondom fiscale rechten, vermogen, en aandelen. Neem nou een meningsverschil inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze module bij HEMA of ING gaat over kwesties met betrekking tot woningen (bijv. in buurten als Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop). Denk aan geschillen met de woningstichting of advocaat in Posterholt.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en letselschade waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Je kunt denken aan een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding zijn doorgaans zeer fors. Met deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Handige tips voor een lagere premie’

X. Smeets, Posterholt (juli 2024)