Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Herten

Een conflict met collega’s, in het gezin, of op de weg? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Herten heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een conflict na een auto ongeluk
 • Conflicten rondom vermogensbelasting
 • Een meningsverschil over geleden schade
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (als Unive, Ditzo en Asr) en dekkingen (zoals Belasting of Wonen). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteRoermond
(Regio) nummer0475 (+31475)
Bewoners57010
Postcodegebied6041
BuurtenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-kelpen-oler, rechtsbijstandverzekering-ospel, polis-nederweert-eind, rechtsbijstand-budel-dorplein, verzekeringspakket-sterksel en gastel
rechtsbijstandverzekering-herten

Rechtsbijstandverzekeringen Herten vergelijken juni 2024

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking in situaties van ruzies en problemen in Limburg. Iets onmisbaars in situaties als een geschil met een webwinkel of Aanvaringen met de buren. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Herten vergelijken? Dankzij onze tool check jij moeiteloos de gewenste verzekering. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd verscheidene verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.roermond.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Allianz rechtsbijstandverzekering

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag hebben we geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? In zo’n setting is er altijd risico op een geschil. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €11,25. Dit loopt op tot circa €12 per 30 dagen. Het tarief wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten verschillen op polisvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jouw wensen, en risicogebieden. Via de vergelijkingstool vind je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Herten.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €25.000 tot €60.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Vermogen en Wonen. Alle modules kiezen mondt uit in een hogere maandpremie. Bedenk op welke aspecten jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een overzicht met alle opties. Vergelijk ze zelf op premie of reviews voor juridische hulp in Herten.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, HEMA of Arag vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige maatschappij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 6041, 6049.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Roermond)

 • Unive: Lage instapperemie
 • Inshared: Ruime keuze modules
 • Klaverblad: Voor vrijwel elke soort schade
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Direct verzekerd
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Herten verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Denk aan problematische situatie aangaande een aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze verleent bijstand bij zaken als fiscale rechten, jouw vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een meningsverschil m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. FBTO en Zekur is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van jouw woning (bijv. in een wijk als Centrum, Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg en Roosendael, Donderberg en Hoogvonderen, Asenray, Herten, Swalmen, Maasplassen). Onder andere een meningsverschil rondom jouw huurwoning of advocaat in Herten.
 4. Verkeer
  Betreft vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en/of letselschade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Je moet dan denken aan een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Nooit meer leven in angst’

R. van der Pol, Herten (juni 2024)